Sort By

Alternative navne: Black Town

Black By online - gratis multiplayer rollespil, som er sat i post-apokalyptisk verden, i stil med cyberpunk. Black Town online vil fortælle dig om den verden, der overlevede eksplosion af en supernova bombe. De områder, der overlevede blev oversvømmet. Folk har længe levet i krisecentre, så robotterne begyndte at bygge nye byer. Nogle mennesker teleporteret til disse byer, nogle besluttede at bygge deres egne.

Online spil Black Town er optimeret til Internet Explorer 6-browser. 0, så udviklerne ikke garantere korrekt spil i andre browsere. Nogle ekstra program for at installere spillet behøver ikke at blive downloadet.

Tilmeld Black City spillet tager lidt tid, og tager dig ind i en post-apokalyptisk by. Up Sort by kræver, at du indtaster

- Autorisation - brugernavn ønskes,

- Brugernavn - for at vise i spillet under samme navn, vil du vide, alle de spillere,

- Password, gentage det,

- E-mail

- Kode fra billedet.

Så er du nødt til at acceptere brugeraftalen og læse reglerne. Glem ikke at medtage det relevante felt, uanset om du ønsker at komme dig brev fra administrationen af ​​projektet og andre spillere. Sort By Online registrering slutter, når du bekræfter din deltagelse i spillet ved at klikke på det relevante link i e-mailen, der kommer til din angivne e-mail-adresse.

Black By online spil tilbyder dig at oprette din karakter med disse indledende karakteristika:

- Kraft

- Endurance

- Intelligens,

- Held og lykke

- Agility.

Disse egenskaber vil stige afhængigt af de erfaringer, du får. Bare den erfaring vil afhænge af, hvordan man dyrker din figurs niveau. Kendetegn også påvirke hvor meget ammunition kan overføre din karakter, hvad hans slagkraft og besejre fjenden.

Under slaget, når du spiller spillet online Black City, på forskellige dele af modstanderens krop vises figurer. Disse tal viser, at andelen af ​​ødelæggelse, du påfører den, samt sandsynligheden for at ramme. Selvfølgelig gør disse tal ikke tager højde for, at fjenden kan bruge til at undvige eller modangreb. For dette, vil du ødelægge din modstander i ringen, vil du tjene bonusser og præmiepenge. Slag mod hovedet giver en dobbelt gevinst.

Online spil Black City har tre slags kamp afhængigt af afstanden

- Hvis din modstander ser knytnæve, denne dogfight,

- Kniv - bekæmpe nærkampsvåben

- Gun - kanon kamp, ​​der påvirker afstanden.

Når du spiller spillet online Black City og roame begrundelse, så mens din karakter kan have tre tilstande:

- Aggressive (rød), hvilket betyder, at du ønsker at kæmpe med nogen, der vil mødes og vil angribe uden varsel,

- Normal (gul), for andre betyder det, at du vil forsvare, og på lejlighed, kan angribe denne tilstand er aktiveret som standard

- Fredelige (grøn) ikke tillader dig at vente på en modstanders tur og gå på om deres virksomhed.

Black By online spil tror du tabt kampen, hvis det på tidspunktet du kører det ramte punkter, eller hvis du træder på den sidste celle i ringen.

Når du spiller i Black City, vil de vigtigste kampe være på en speciel ring. De kommer i sådanne arter

- Duel, hvor du vil være i stand til at kæmpe med enten en anden spiller eller mod den kunstige intelligens, hvis du ikke er villig til at kæmpe der,

- Ene mod alle - for spillere med mere erfaring, du er imod

- Team Battle - ansøgning om denne kamp på forhånd tjent to grupper af spillere,

- Chaos - hver mand for sig selv uden nogen restriktioner på størrelsen af ​​kampene, holder lige så længe som der vil være én vinder.

Når du spiller i Black City, kan du komme ind i verden af ​​fremtiden og blive den stærkeste fighter derude.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags