Fans

Alternative navne: Fans

Ikke så længe siden dukkede op på internettet en stor og spændende spil for fodboldfans. Er du overrasket? Det lyder nok mærkeligt, men nu fans har en chance for at finde ligesindede, tale med folk, der hepper på samme fodboldhold, at både du og spille et interessant spil. Og det kan ske samtidigt.

Især for folk, der elsker fodbold og hver anden kun kan tale om dit favorit hold, den sidste kamp og fine hamrede straf etableret online spil fremmøde. Fans online - er et spil, der tager dig ind i en verden, hvor alle elsker fodbold, hvor alle bekymrer sig om sit yndlingshold. Online spil fans dette er din chance for at finde de samme mennesker, ligesom dig, der lever for fodbold. Deltage i et projekt, der samler en lang række mennesker fra forskellige dele af vores planet, som ivrigt venter hvert nyt mesterskab spillet og have det sjovt med ligesindede folk til at diskutere kampe og dermed styrke venskabet mellem de fans i det virkelige liv.

Deltag i spillet fremmøde har været meget enkel, spillet kræver ikke installation på din harddisk og køre på enhver computer. Deltag Fans - et par enkle trin. Du vil

· For at inkludere dit navn,

· Indtast email-adresse

· Opret en adgangskode

· Også acceptere en brugeraftale.

Nu skal du vælge teamet, som du er syg, og opret din profil. Fans online registreringen forløb, og du kan starte spillet.

Du bliver nødt til at overvåge sundheden for din karakter, hans styrke, fingerfærdighed for den karakter, fordi det giver mere at ramme fjenden og undgå kritiske hits for snu, opfindsomhed og vrede. Det er alt, hvad du behøver karakter til at bruge kampene. Så vil du være i stand til at slutte sig til holdet, hvor de øvrige spillere hepper på den samme fodboldklub som dig. Du vil blive aktivt involveret i bande livet. Teamet skal bevæge sig gennem niveauerne, vil dette score point. Fans online spil giver dig mulighed for at udføre den opgave, der får teams. Opgaver kan være anderledes:

· Sejr over rivaler i regionen,

· Battle for stadion,

· Billard,

· Shiz på banen,

· Arbejde på en byggeplads.

Det skal bemærkes, at der i tillæg til dette hold har en fælles midlerne, der anvendes til at købe en række forbedringer. Derudover har hvert hold har en førstehjælpskasse, som hvert medlem af holdet er i stand til at gendanne sig selv en vis mængde af sundheds-point. Brigader kan også deltage i ugentlige turneringer brigade, hvilket resulterede i de stærkeste hold bestemmes.

Play Game Fans Online er meget interessant, fordi spillet har en chat og et forum, hvor fans kan forhandle forskellige fodbold emner, publicere nyheder fodbold og kigge efter venner. Spil spillet online Fans elsker selv dem, der ikke føler en fodboldfan, fordi du spiller, vil du se, at fodbold - det er ikke bare et spil, men en hel verden, der kan overraske alle. Afspil Fans du vil kunne lide mere, fordi det er et projekt, som vil tillade dig at tage direkte del i diskussioner om din favorit fodbold tema, sammen med andre medlemmer af netværket. Her har du mulighed for ikke blot at spille, for at deltage i kampene fans gå til gymnastik og give din karakter en smuk udsigt, men også til at kommunikere med dine venner, justere dem private beskeder og tale om fodbold chat. Fans kan spille hver. Spild ikke tiden forgæves, tilstedeværelseslisten i spillet og nyde fodbold stemning og spændende spil.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags