Haulm

Alternative navne: Botva

Plant online - er en gratis browser-baseret spil med en dejlig sans for humor, enkel og brugervenlig grænseflade. I historien i dette spil er værd at konfrontation får og svin, der ikke kan gøre det op ... Spil Plant

Plant online spil kræver ingen klient installation og er tilgængelig fra enhver browser. Alt du behøver for at komme ind i spillet, er det Register Botva: på startsiden vælge en spilserver (adyn, Dydva, Tytra eller TURBO), skrive e-mail og adgangskode. Klik derefter på "Log ind", og dette spil Register Plant afsluttet. Nu, når registreringen er fuldført Plant, der flytter til en ny side, det næste skridt er at vælge et spil karakter: vælge den foretrukne måde, og en brøkdel gulv og komme med din karakter navn.

Plant online spil har to fraktioner, det Barantus (får) og Piggy (svin). En række af de foreslåede tegn, tolv i hver fraktion var seks mandlige og seks kvindelige. Gør dit valg i udseende kan være så fri, og in-game valuta (grøn). Efter alle de indstillinger, kan du begynde at spille Plant.

Oprindelig Plant tilbyder online spil udføre den første opgave. For en opgave vil blive givet kompensation i form af guldmønter. Relativt spillets valuta i spillet: Der er tre spil valuta (alias midler) - guld, krystaller og kål (grøn). Hvad er valutaen?

Gold - det er det vigtigste spil valuta spil. Til denne valuta kan udvikle og pumpe egenskaber ved din karakter, købe udstyr og ammunition. For guld, nødt til at arbejde på gården, kommer til at se, og selv guld kan vælges fra andre spillere,

Krystaller - valutaen er udvundet i en mine eller i et særligt mini-spil. Med denne valuta, kan du købe særlige udstyr, der gør væsentligt bidrag til sejr i kamp;

Greens - valutaen er praktisk talt en komplet analog krystaller, som du kan købe, spare dig selv fra at skulle arbejde i minen. Men de spillere, der er i guilds kan tjene greens, der sælger specielle ting på markedet til andre spillere, eller vinde det i poker på knoglerne i Tavern.

Menu, vælge "Character", kan du ændre din avatar, se statistik, samt stifte bekendtskab med de evner af den karakter. Disse evner

Level - viser status af væksten i karakter,

Strength - bestemmer skaderne af fjenden,

Beskyttelse - registrerer skader, der kan låses,

Agility - bestemmer sandsynligheden for flugt fra fjendens angreb,

Vægt - at bestemme sundhed og hastigheden af ​​hans nyttiggørelse

Ekspertise - bestemmer om påføre to hits i træk;

Glory - evaluering af moralske kvaliteter af den karakter.

Spil spillet online Botva råd preobretya kunne lide dyr ("kæledyr"), der vil hjælpe i kampen. Men det betyder ikke trække en lille bestand af besparelser.

Spillet har mange slags rustning, våben, potions, og vedhæng. Samt de bygninger, der er i landsbyen (Bench, Sbytnitsa, Smed, Tavern, Farm, Real Estate, Sanctuary og godt). Derudover der stadig har skole, Fæstning, Havn, Mine (hvor du arbejder), Vodalka (her kan du finde eventyr, udfordring).

Spil spillet online kan sammensættes Plant Guilds, som er opdelt i klasser og erhverv. Du kan vælge et enkelt erhverv og klasse. Her er de:

Moneybags - Guild of købmænd, målet - guld,

Arbejdsnarkoman - Guild minearbejdere mål - krystaller

Hårdtarbejdende - Guild landmænd mål - Farm nydelse;

Zhelezyachnik - orden.

Hver guild i Botva online, tilbyder særlige fordele og fremhæver din spillestil.

Og spille spillet online Plant kan allieret sig med ligesindede i klanen, hvorigennem du kan bygge en bygning sammen, for at lette spillet.

Mellem to klaner i online spil Botva, nogle gange er der krige, i tilfælde af alvorlig uenighed.

Spil Online Plant omfattende nok, og Plant efter registrering ved at logge ind i spillet, kan du lære en masse spændende. Play Plant vil være sjovt!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags