Bounty Hounds Online

Alternative navne: Bounty Hounds Online

Bounty Hounds Online spil tilhører klassen af ​​fantastiske multiplayer rollespil. Aktioner i spillet foregår i en fjern fremtid. Så i 24 århundrede, den blodige 3. Verdenskrig, der forekommer i verden med atomvåben, har gjort størstedelen af ​​området ubeboelig, og de steder, hvor det var muligt at leve - på randen af ​​socialt sammenbrud. Fra krig til folk i Bounty Hounds Online fik sit atomprogram, som, mærkeligt nok, var i stand til at redde menneskeheden: at give folk mulighed for at forlade Jorden og rejse mellem stjernerne i jagten på et sted at genoprette livet. Under disse rejser de mødes med andre intelligente livsformer.

Lad os se, hvad vi har brug for at spille, hvilket system krav sætter det i foran os? At spille Bounty Hounds Online glat vi brug for en computer med styresystemet Windows XP / Vista / 7, Intel Core 2 Duo 2. 6GHz, 2GB RAM og et grafikkort Nvidia 9600 GT (512 MB) eller Radeon HD 3600.

Hvis vores computer opfylder systemkravene i spillet, så kan du begynde: Bounty Hounds Online tilmelding tager kun et par minutter af gangen. Trods det faktum, at det russiske sprog er endnu ikke blevet leveret af udviklere, vi kontrollere i med ingen problemer. I venstre side af skærmen på forsiden af ​​den officielle hjemmeside, er vi nødt til at indtaste dine registreringsoplysninger. Deltag i spillet Bounty Hounds Online beder os om at komme op med et brugernavn (Player navn), generere (Password), og bekræft en adgangskode (Bekræft adgangskode), tilføje en e-mail (e-mail), samt stifte bekendtskab med spillets regler og privat politik site - sætte et "flueben". Venstre til downloade programmet for at installere spillet på din computer ved hjælp af den grønne knap i bunden af ​​feltet profil (downlad nu), installere det på din computer-Bounty Hounds Online registrering er afsluttet, og vi kan dykke ned i den spændende, fascinerende og til tider skræmmende verden i fremtiden.

Efter registrering Bounty Hounds Online spil inviterer os til at vælge et tegn klasse af de fem

Trooper - godt stand til at håndtere en pistol og kan ramme et mål fra enhver afstand. Figurs udseende: appelsin briller og let grå formular med gule accenter.

Bio ingeniør skaber en anderledes spil farlig fælde, hvorfra at undslippe fjenden hårdt. Iført gule briller og brun med blå accenter formular.

Scientist - nærkamp fighter, nemt håndterer kemiske våben. I kampen er ikke forudsigelig. Bære en maske og blå-blå uniform.

Agent tilhører en klasse af spioner, der stræber efter at fange fjenden off vagt. Har med en masse forskellige moderne udstyr til angrebet. Klædt i en grå uniform.

Artillery - artilleri, foretrækker at kæmpe på lang afstand og professionelt med våben. Iført gule briller og grå-blå vægtet formular med gule accenter.

Spil Bounty Hounds Online giver hvert spil karakter til at få et kæledyr, der kan forbedres i spillet, for at øge hans erfaring og færdigheder, samt sætte den form. Kæledyr vil være meget nyttigt i en verden af ​​Bounty Hounds online.

Spil spillet Bounty Hounds Online vil være særligt interessant for fans af multiplayer-spil: spillet giver dig mulighed for at foretage gruppeinterviews kampe mod andre grupper af brugere mod chefen og multilaterale minispil mod andre spillere.

Spillet er meget interessant og spændende, på højden af ​​grafen, og faktisk udviklerne har forsøgt for alvor. Det er nok til at sidde her jogging i Bounty Hounds Online spil!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags