Fight Club

Alternative navne: Combat

Fight Club Online - browser-baseret multiplayer online spil, gratis, er et sandt fænomen i gaming industrien af ​​CIS. Når udviklere har frigivet dette spil, det øjeblikkeligt blev standard til sammenligning af andre lignende spil produkter i lang tid. Og sandsynligvis mange mennesker allerede ved, at en lignende standard i gaming verden online spil Fight Club og er stadig den dag i dag. Det er alle givet at antallet af spil, der er en nøjagtig kopi af dette spil vokser hver dag, men hvad ville ikke have gjort herkuliske indsats af udviklere, deres kreationer er stadig ikke i stand til at konkurrere med Fight Club. Spil spillet online Fight Club kan enhver gamer, der har adgang til internettet, ingen alder eller territoriale begrænsninger. Dette gør spillet meget populær ikke blot i SNG, men også på verdensplan.

Deltag i spillet Fight Club ikke tager meget af din tid, alt hvad du behøver at gøre - for at indtaste navnet konto og e-mail-adresse og adgangskode sikker adgang til din konto. Derefter vil din e-mail-adresse modtager et brev, der bekræfter, at registreringen afsluttet Fight Club.

Spil Fight Club Online vil åbne, før du en verden fuld af kamp og konkurrence, hvor sejr beruse og nederlag temperament. Spil historien har næsten ingen, og alt hvad der sker i spillet - en hård kamp mellem fantasi tegn: tapre soldater og vide en masse om magiske tryllekunstnere.

System klasser i spillet indeholder intet overflødigt. Du kan vælge en af ​​tre specialiteter af din karakter - den kloge troldmand, en magtfuld kriger eller predpriimchivovogo købmand. Fight Club online spil, hvor du kan udvikle din karakter, men de vælger at gøre det.

Faktisk udvikling af din karakter er ikke meget forskellig fra blødning i mange af disse online spil. Har du briller forbedre færdighederne af den karakter, der vil være til rådighed for fordeling og samtidig forbedre dit spil protege. Af de vigtigste tilgængelige er fire typer af karakteristika, der påvirker, hvordan man opfører sig i en kamp din helt: udholdenhed, smidighed, styrke og intuition. Ud over disse parametre suschestvuyutesche særlige egenskaber, kaldes elite.

Agility - det er hvad der gør dig undvige din modstanders nyreslag og på mange måder - nøglen til overlevelse i kamp.

Power også direkte påvirker din magt og bestemmer, hvor stærke fysiske angreb vil påføre din helt. Hun påvirker også den slags våben og rustninger vil være i stand til at bære din protege.

Intuition - evnen til at forudse på forhånd handlinger sin modstander, og det er i spillet Fight Club er en bemærkelsesværdig fordel. Nå, udholdenhed - et mål for kollichestva jeres liv og en angivelse af, hvor stor en rygsæk kan blive din med udstyret.

Når du har nået niveau fire, vil du være i stand til at studere intelligens, syvende - vil være i stand til at pumpe visdom på tiende - åndelighed. Den trettende niveau vil have sådanne egenskaber som vilje på det sekstende - frihed, og det nittende din perosnazhu åbner denne parameter, som guddommelighed. Ved første øjekast kan det synes, at spille spillet online Fight Club er nemt og interessant, men alle disse illusioner øjeblikkeligt bortvejret, så snart du begynder at spille.

Original kampsystem anvendes i Fight Club spiludviklere bruges ganske en masse online legetøj og hun har gentagne gange hævdet, at kan med rette betragtes som en af ​​de bedste nogensinde er skabt i den indenlandske og udenlandske igroproma.

Spil Battle er en trin for trin, så snart du får ret til at foretage et træk, bliver du nødt til at vælge den del af kroppen til at angribe, og det område på din krop, som vil beskytte. Der er fire grundlæggende områder: tid, krop, ben og hoved. Du kan også sætte en blok på nogen par områder, du ønsker at beskytte.

Battles adskiller sig også i den type magtanvendelse. De kan være rent fysisk, magisk eller gruppe. For begyndere, forudsat en særlig type kampe, der giver dem så hurtigt som muligt at forstå al ​​den visdom af spillet.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags