Brick-Force

Alternative navne: Brick-Force

Brick-ForceOnline er en fantastisk multiplayer shooter med realistisk 3D grafik fra Infernum. Evnen til at skabe tusindvis af kort, gøre verdener som du ser i dine drømme, kæmpe eller samarbejde med andre spillere, løse de vanskeligste ved første bliksproblemer, vælg den mest egnede blandt mange tilstande og simpelthen nyd projektets multifunktionalitet. spillet. Indsamler kort, du vil modtage værdige belønninger, og det vil du være enig i, er dobbelt så godt, i stedet for bare at nyde byggeprocessen. Når alt kommer til alt, så får du et incitament til at arbejde! Succes kan være enhver, der vil gøre mindst en lille indsats. Bare prøv skuffelsen helt sikkert!

Installer klienten på pc'en Du kan straks, så snart Brick-Force-registrering er afsluttet. Processen med oprettelse af en konto tager ikke meget tid. Indtast e-mail-adressen (gentag), adgangskode (gentag) og kaldenavn. Brugeraftale og abonnement på standardnyhederne. Et andet vigtigt punkt er computerens overensstemmelse med systemkravene til gameplay. For at lave Brick Force-spil uden problemer, sammenligner du computerens konfiguration med følgende liste: Windows XP / Windows Vista / Windows 7-operativsystem; Pentium IV 1,8 GHz processor; 128 MB videokort; ledig plads på harddisk på 2 GB og 1 GB RAM. Vi må indrømme, at systemkravene er ret gode.

Nu er du en berettiget bruger af Brick-Force online, og det ville være rart at udforske alle dens funktioner. Lad os starte med det faktum, at du først og fremmest er her for at oprette kort. Dette kan gøres alene eller ved fælles kommandoindsats. Ved at arbejde sammen med venner kan du inspirere dem med din entusiasme! Vis din kreativitet, opfinde de fedeste design, fordi det her er en stor chance for at vise dig selv i al sin herlighed! Du kan spille Brick-Force ved hjælp af mange tilstande. Angiv dem alternativt:

- TeamDeathmatch: Spillerne er opdelt i to hold (op til 8 personer hver) og stræber efter at nå målet, inden tiden løber ud.

- Deathmatch: et spil for dig selv. Du skal dræbe de flere modstandere.

- Defusion: en kamp mellem to hold, hvorunder du skal neutralisere fjendens bomber og lægge din egen på sit territorium.

- Capture the Flag (CTF): Hovedformålet med at fange flag, som skal henføres til fjenden. Der er visse fangstpunkter, og du kan se dem på radaren.

- Montering og destruktion: For det første bestemmer du selv størrelsen af ​​kortet, hvorefter du er involveret i så spændende aktiviteter som samling og destruktion. I anden fase er det muligt at udvide de allerede bygget baser.

- Forsvar: Klassiske forsvar og angreb. Fra fjenden skal du forsvare dine værdier, mens du forsøger at forårsage mere skade.

Med de listede tilstande vil dine elskede helt sikkert blive fundet. Hvad er der mere i stand til at behage den virtuelle virkelighed? Brick-Force-spil giver dig mulighed for at åbne tusindvis af kort, bruge byggesten og et stort udvalg af klodser i bestemte tilstande, og giver også mulighed for at placere centrale interaktive elementer efter eget valg (tårn, startbøjler, bomber). Og du kan besøge butik i butikken for at gøre behagelige køb. For eksempel, hvis du har brug for en pistol, er det nok at få midlerne til at købe og besøge et salgssted. Og hvis der er behov for at skifte tøj, er du igen på samme vej. Eller måske har du besluttet at gøre en overraskelse for nogen, og du vil købe en nyttig ting. Gaver i rækken finder du alt i samme butik. Købt lager vil medføre betydelige fordele under gameplayet.

Lad os opsummere, uanset hvordan du begynder at spille, hvilket betyder en solo eller deltager i en klan, vil du være lige interesseret. I denne spilverden er der altid noget at lave. En rig, fuld af mangfoldighed, gennemtænkt gameplay har allerede interesseret mange spillere. Bare prøv, og du vil helt sikkert slutte sig til deres rækker! Behagelige indtryk!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags