Broken Realm

Alternative navne: Broken Realm

Spil Broken Realm er baseret på en browser-baserede MMORPG spil, der introducerer spillerne til verden i en tilstand af krig, riget er truet. I R Spillet har fire forskellige klasser for spillere, kan du vælge en barbar, bueskytte, magiker eller paladin. Du har også valget af køn: mand eller kvinde. Spil Broken Realm har ingen måde at tilpasse udseendet af dit potentiale helt, bortset fra dem, der er i butikken.

Før du spiller Broken Realm, at din computer opfylder systemkravene såsom: frekvens processor - 2GHz, 1GB RAM, Video Card - 128 MB. Deltag i spillet Broken Realm ikke tager meget af din tid og nemt:

1. På forsiden skal du vælge elementet, « underskrive op »; [ _15_]

2. Indtast dit brugernavn,

3. Indtast en sikker adgangskode og gentage det,

4.. Angiv en gyldig e-mail;

5.. Skriv din fødselsdato,

6. vælg « Indsend » og Broken [_1_ ] Realm registreringen er overstået.

R2Games nylig udgivet en ny efterfølger til spillet Crystal Saga kaldet Broken Realm online som har betydelige forskelle i grafik og historie, men også har meget til fælles med den oprindelige. På dette tidspunkt vil du spille spillet Broken Realm og deltag i rækken af ​​hensynsløs prins Reucroft at forsvare freden og genoprette beskadigede områder.

I Broken Realm interessant at spille, fordi spillerne kun kan vælge fire hovedklasser: Paladin, barbar, Archer og mage, men de kan også få adgang flere underklasser. Hvis spillerne vælger at spille nærkamp barbar, vil de spille med underklasser, såsom Berserk, Herre eller veteran.

Først og fremmest spillet Broken Realm indfører ikke noget nyt overhovedet. Det giver et meget velkendt system: spillere gå rundt i verden, besøger forskellige små kort, dræbe monstre af samme type, samt mødes med hundredvis eller endda tusindvis af identiske tegn. Faktisk er det svært at finde en stor forskel i gameplayet mellem Broken Realm og Crystal Saga .

Spil Broken Realm godt, at spillerne kan få kæledyr og vinger gratis. Da BR Spillet giver mange af områdets kort og navigation automatisk i de fleste tilfælde, vil spillerne nødt til at gå gennem de forskellige kort før ankomst til destinationen. Kort Broken Realm online alle ser unik med forskellige temaer. Således vil du se de forskellige strukturer i byen, snedækkede fyrretræer i ørkenen, og en række af skabninger i hvert scenario.

Storyline Quests Broken Realm online oplyst i kampe med dusinvis af monstre af samme type igen og igen. Det er, når du har dræbt 15 arktiske ulve, vil du blive bedt om at dræbe 12 af dem igen for at få specifikke våben, og derefter snesevis af dem til at indsamle nok hår ulv. Dette medfører et spild af erfaring i BR spil.

Spil Broken Realm tilføjer ikke nogen priser gennem kamp. Tiny fangekælder, hvor der er kun et par mobs og chef, ikke meget vil glæde gamere, foruden, vil modstanderne være langt større maksimal sundhed, end du eller dit kæledyr. Således spillet Broken Realm viser, at det er bedre at tilslutte sig eller oprette en gruppe, som en spiller er næsten umuligt at gå under jorden.

I og bekæmpe monstre, er Broken Realm spil tilbyde et par måder at nyde real-time kampe. For eksempel kan du udforske den evige afgrund og deltage i festen til at forcere læring tårn! På trods af visse mangler, BR spil er en værdig efterfølger Crystal Saga .

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags