BS - Blood and Soul (Blood and Soul)

Alternative navne: Blood and Soul, sjæl og blod, sjæl og Sea utugt

Online spil BS (Blood and Soul) - MMORPG apokalyptiske temaer. Himmel og helvede mødes i stor modstand, er de samme mennesker fanget mellem de to brande. BS online spil - det er spektakulære battles Guild Wars og turneringer, og i fredstid - beskæftigelse favorit virksomhed, økonomisk udvikling og ... kærlighed. Men før vi fortælle dig om den lyriske side af BS online, lad os præcisere de tekniske aspekter. Således minimumskravene til din computer: operativsystemet - Microsoft Windows XP 32/64bit SP3, Microsoft Windows Vista 32-bit, Microsoft Windows 7 32/64 bit, Processor - Pentium 4 2. 0 GHz eller tilsvarende RAM fra 512, grafikkort, der understøtter DirectX 9c (hukommelse fra 256 MB).

Deltag i spillet BS er muligt på flere måder: du kan logge ind som bruger af et socialt netværk "Vkontakte", eller du kan oprette en konto på spil platform GameNet. For sidstnævnte skal du klikke på hjemmesiden for spillet "spil gratis", og udfyld formularen - Indtast adressen på den e-mail-konto og password, og acceptere brugeraftale. Således er din BS i online tilmelding afsluttet.

Nå, tjek BS bag? Så, velkommen til den spændende verden af ​​spil «Blood and Soul". Før du begynder at spille BS skal du vælge serveren. BS online spil, der kører på flere servere - Theos og Elysium og nyere servere Tario og absolutter.

Næste engageret i at skabe en karakter. Du bliver bedt om at fire klasser af helte:

• Warriors - budbringere af God of War Volant, er under beskyttelse af hellige dyr;

• Pile - elegante og apt skydning skabninger som nedladende gudinde Dibon;

• Magicians - gud for retfærdighed Agenona studerende er indviet i de universets hemmeligheder flyder bruge magi;

• Bards - inspireret muse Arisfeey musikere, deres musik kan genoplive, helbrede eller ødelægge.

Hver klasse deres våben, deres egenskaber, færdigheder og tre grene af udvikling: Warrior Master-Paladin, Shooter Ghost-Ranger, Mage Tordneren Priest, Bard Apostlen Guardian. Ud over disse tegn, hvorfra du kan vælge den mest smukke selv, vil du blive sat i spidsen for en assistent - Elf (det også kan også vælges). Det vil udvikle sig med din karakter i dette element, som du vælger til ham. Efterhånden som de vokser, vil din elf bringe erfaringspoint. Det vigtigste er ikke at glemme, at "vi er ansvarlige for dem, der tæmmet" - se ham, foder, passe og du vil også drage fordel af det.

Udover resultater i sin klasse at spille spillet online BS er værd, for at senere 20 niveauer, du kan deltage i "guddommelige selskab" tobish blive en gud. Men den guddommelige værdighed vil tjene - udføre en række opgaver (deres navn her indledende), som giver dig mulighed for at optjene point og stjerner tro. I tilstrækkelige mængder, og de kan veksles til fordelene ved at være en gud.

Spil spillet online BS så spændende, at hvert nyt niveau (godt, et eller andet sted omkring et dusin af dem) er din helt bringer nye muligheder. Efter den 20., bliver du en gud, og efter den 50. kan du få den anden halvdel, men ikke bare det, og officielt - at blive gift her er en god tradition. Opret familie pass særlige "familie" quests, få belønninger, og mere - kommunikere i deres særskilte chat.

Men hvordan ville nogen sjovt at spille BS i retning af udvikling af karakter, glem ikke det vigtigste mission - at beskytte dig selv, din familie, laug, etc. etc. Kæmp for den verden, du har skabt for dem, der var nær og kære til dig i verden «Blood and Soul".

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags