Bumz, Bumz, Bums

Alternative navne: Bumz

Hvis du anser dig selv en fan af de legendariske spil Worms, men dette spil er du træt - og dermed den nye browser-baseret spil tegneserie Bumz er, hvad du har brug for. Føl dig som en lille tegneserie karakter og ødelægge hans fjender. Spillet skabere har holdt sjove spil format - en masse sjove lyde og sætninger vil du skabe en god stemning for hele dagen.

Deltag i spillet Bumz har nogle særheder. Hvis du ønsker at bruge de ekstra funktioner, så du helt sikkert nødt til at have en postkasse på sitet mail. ru, men også anden gyldig postkasse er fint. Vælg en profil:

• indgå i det relevante felt din gyldig e-mail-adresse,

• oprette en adgangskode,

• tænke på et navn for sig selv på forum

• indtaste sikkerhedskoden fra billedet ses.

Som du kan se Bumz registrering enkel og tager kun et par minutter. Og når Bumz Online registrering er afsluttet, skal du gå til hovedmenuen og gå til slagmarken under dens data: Indtast e-mail-adresse og adgangskode, og er nu foran i kampen!

For at spille online Bumz, skal din computer opfylde systemkravene:

• Operativsystem Windows 2000/XP/2003/Vista/2008;

• 512 MB hukommelse;

• 64 MB grafikkort,

• Internetadgang

• sæt Adobe Flash Player.

Kom til at spille i Bumz! Nu kan du oprette din egen karakter, vælge kønnet af den karakter - en charmerende pige, der vil fortrylle sin skønhed modstander eller en hård fyr, der dristigt beskæftige sig med fjender. Online spil Bumz meget nemt at bruge: de fire piletaster på tastaturet, du vil styre retningen af ​​bevægelse og rummet bar anvendte kontrol force angreb. På niveau 12, kan du oprette din egen guild ellers deltage i en eksisterende guild, at acceptere invitationen venner.

Bumz online spil har fremragende og temmelig realistiske special effects. Våbensystem vil tilfredsstille selv de mest krævende spillere - fra stenalderen til kanoner avancerede laser pistoler. Men det er ikke grænsen. Hvert våben kan også forbedres ved at gå til Arsenal. Derudover kan du sælge og bytte dit våben. For raffinerede og krævende spillere, har spillet forudsat Bumz online system til at forbedre våben og udstyr. For at gøre dette skal du vælge en af ​​tre perler:

• øget angreb

• øget beskyttelse

• forbedret ydeevne

Og placere den i dine arme, tøj eller hovedbeklædning.

Ud over den normale daglige opgaver, kan du slå dig sammen med odnodumtsami og gå vandreture til en kamp med mange og forfærdelige monstre. Prisen vil være henholdsvis - ufattelig rigdom. Men husk: Jo højere dit niveau, jo stærkere vil være fjenden, men på samme tid, jo mere værdifuld være awards.

Hvis du har gushed romantiske følelser, du også kan bruge bryllup. Alt du har brug for - er at købe en forlovelsesring og tilbyde sin hånd og hjerte af karakteren af ​​det modsatte køn. Hvem ville have troet, at det at spille spillet online Bumz kan være meget romantisk. Efter vielsen, som vil finde sted i templet, kan parret novosochetavshayasya pragtfuldt fejre sammenføjning af to tegneserie hjerter. Hvis der efter et stykke tid, vil du indse, at det var en fejl, og din partner er ikke den person, med hvem du ønsker at knytte dit liv, kan du filen til skilsmisse og igen søge en ledsager eller livspartner.

I Bumz spille nemt og spændende. Oplev skønheden i dette spil, og nyde, fordi du vil opdage en masse interessante muligheder i spillet.

Online spil Bumz interessant og farverig. Spil Bumz alle kan!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags