Erhverv Tycoon Online

Alternative navne: BT Online

Erhverv Tycoon Online - en gratis browser-baserede online økonomisk strategi, der erobrede millioner af spillere verden over. Så, som spillet er til rådighed i browservinduet, spil-klienten er ikke påkrævet.

Register Erhverv Tycoon Online, vil give dig mulighed for at lære og føle sig succesfuld forretningsmand, modeikon og endda indflydelsesrige politiker. Du kan vælge en filial, ansætte personale til at kæmpe med deres konkurrenter, og mere ...

For at bestå Business Tycoon Online registrering, skal du indtaste din e-mail, adgangskode og navn (eller kaldenavn). Efter aftale om at acceptere spillets regler, og vælg en spilserver. På denne registrering vil udløbe.

Nu kan du begynde at gøre din virksomhed. Først skal du vælge et tegn navn, køn og aktivitet, hvor du vil arbejde.

I Business Tycoon Online spil har fire indsatsområder:

  • Underholdning
  • Retail
  • Catering
  • Services

Bare være opmærksom på beskrivelsen af ​​de industrier, da hver af dem har sine egne karakteristika. Herefter vil du nødt til at vælge en assistent (sekretær) af de ti indsendte og bestemme, hvad sex er.

Nu kan vi gå direkte til den meget spil Erhverv Tycoon Online, og til gennemførelsen af ​​den første svogo job. Fra tid til anden har dit sekretær vil give dig forskellige tips om spillet (i din bedste interesse at lytte til denne kloge råd, hvad ville din virksomhed til at udvikle sig i den rigtige retning, og du får de mest behagelige oplevelser i dette spil).

Play spil Erhverv Tycoon Online, fra en privat virksomhed, er du nødt til at udvikle din virksomhed til internationale selskaber, ansættelse og uddannelse af medarbejdere. Et af de vigtigste aspekter af online spil Erhverv Tycoon, er bemyndigelse sine medarbejdere, der opfylder visse kriterier indlæg (20). Hvis ordentligt fordelt kontor, vil dine medarbejdere bidrage til hurtigt at øge effektiviteten i virksomheden.

Afhængig af den valgte rystede, vil du opbygge og udvikle forretninger og fabrikker, der producerer olieefterforskning og produktion til at installere tårne, bygge raffinaderier. At lære, hvordan man korrekt business, bygge butikker og skyskrabere, indkøb materialer og interagere med spillere, vil du blive bedt om 35 primære quests, der vil betale for erfaringspoint og penge. Spil Erhverv Tycoon Online, vil du have nogle mål og daglige quests. Når man bygger deres institutioner nødt til at tage hensyn til de potentielle konkurrenter, hvis de er tæt på en masse af, løber du risikoen for at miste deres økonomiske fremskridt.

Hvad

form for virksomhed uden medierne, right? Så i dette spil er der. Med hjælp fra medierne, vil du foretage informationssystemer angreb på dine konkurrenter, men alt vil afhænge af resultater og niveauet af din indflydelse. Det er muligt, at du vil anmode medierne nægter eller overprisen.

BT Online Game vil hjælpe dig med at udvikle dine iværksætterkompetencer og forstå, hvis du kan være cool iværksætter

Play Game BT Online, vil du være i stand til at oprette og administrere lauget, at deltage i debatten og udveksle processer. Du vil have mulighed for at blive medlem af "Golden VIP», hvor du vil modtage visse bonusser. Du kan også tage posten som stedfortræder for byrådet og har ret til at lukke de konkurrencemæssige virkefelt også i flere og raiding. Og meget mere ...

Opsummeres i afslutningen af ​​revisionen, kan vi sige, at Business Tycoon Online kan spille alle der er interesseret i den måde at opbygge en virksomhed. Der er store muligheder for spillerne. Og for at forstå, at hele denne proces, skal du registrere efter kampen Erhverv Tycoon Online, videregive denne måde på egen hånd!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags