Call of War: World War 2

Alternative navne: Call of War: WW2, Call of War

Call of War: 2. verdenskrig - med blod og sved, alt til sejr!

Game Call of War: 2. verdenskrig baseret på den anden verdenskrigs turbaserede strategi i realtid med elementer af økonomi og taktik. Du er nødt til at tage kommandoen over en separat nation. Du er på et globalt verdenskort, hvor det ikke er klart, hvem din allierede er, og hvem din fjende er. Tænk gennem hvert trin, og planlæg forud er nøglen til succes. Spillet vil appellere til alle fans af turnbaserede strategier. Der er ingen øjeblikkelig handling, kun tankevækkende bevægelser på forhånd, som kan tage flere dage. Men dette gør ikke spillet mindre attraktivt, tværtimod, det vil appellere til dem, der kan lide at tænke og lave planer.

Call of War: World War 2 Game Start

Når du først kommer ind i spillet efter registrering, skal du vælge det land, du vil spille for. Disse er hovedsageligt europæiske lande. Efter at du er udnævnt til general og kommandør for tropperne i det valgte land. Din assistent løber op og tilbyder at hjælpe med dine første trin på kontoret. Du får en besked om, at verden er i en krig, og at du er nødt til at beskytte indbyggerne i dit land. Det er til gengæld opdelt i provinser, som tropper er tildelt til.

Så længe du er opdateret, er en af u200bu200bdine provinser fanget af fjenden. Dette vil være din første kamp, u200bu200bgive ordrer til tropperne og gendanne dit land. Klik på en hær for at vælge det, vælg et angrebsteam og klik på den valgte provins. Din hær ramte vejen og vandt. Du gennemførte dit første angreb med succes og viste, at du er en god kommandør. Saml den første belønning.

Efter kampen har den erobrede provins lav moral. At hæve moral vil øge produktionen af u200bu200bressourcer og mindske muligheden for optøjer. Brug det modtagne guld til sejren til at forbedre regionens moral. Dernæst skal du lære nye teknologier for at forbedre dine hære, starte med infanteri og pansrede køretøjer. For at gøre dette skal du åbne forskningsmenuen og vælge den ønskede teknologi. Husk, at i forskningsmenuen kan du studere forskellige teknologier og opdage nye typer tropper.

Næste bygger vi kaserner til rekruttering af nye tropper. Vi vælger den region, hvor vi skal bygge, klikker på sektionen af u200bu200bbygninger og bygger. Derefter vælger vi igen regionen med kasernen, går til produktionsafdelingen og lejer infanteri. Den næste fase af spillet er forbi, få en velfortjent belønning i form af guld. Dette er begyndelsen på spillet Call of War: World War 2, nu bestemmer du hvad du skal studere og hvem du skal ansætte, hvem du skal angribe og med hvem du skal indgå alliancer.

Dine vigtigste mål for spillet: 10.0003

 • underkastelse - fange hele kortet på land, vand og luft;
 • studie - vær den første til at opdage hemmelige våben;
 • diplomati - få venner og skab magtfulde koalitioner;
 • spil flere kort - deltag i nye spilrunder for at spille for forskellige nationer med forskellige scenarier.

Vær opmærksom på rådgiveren i spillet, han hjælper og fortæller dig alle detaljer, der er også videotips.

spilressourcer: 10.0003

 • eda
 • tovary
 • menneskelig styrke
 • metall
 • olie
 • sjældne materialer
 • penge
 • zoloto

Alle ressourcer udvindes på dine territorier undtagen guld. Det kan kun købes for rigtige penge. Ressourcer opdateres hver spildag. Det varer 12 virkelige timer. Antallet af udtrukne ressourcer påvirkes af bygninger i regionerne såvel som antallet af dine enheder. Typen af u200bu200benheder er ikke vigtig, hver af dem bruger en bestemt ressource, så vær forsigtig, når du bygger en masse for eksempel krigsskibe, fordi de spiser olie og mad, infanteri - mad og menneskelig styrke.

Hvorfor har jeg brug for guld i spillet:

 • forbedring af moralsk for indbyggerne i hver region - moral øger udvindingen af u200bu200bressourcer og reducerer risikoen for oprør;
 • acceleration af spilhandlinger kan være acceleration af forskning, ansættelse af tropper, opførelse af bygninger (bemærk at du fremskynder med 6 timer en gang, det vil sige, hvis din konstruktion tager 18 timer, bliver du nødt til at fremskynde tre gange);
 • køb af ressourcer - det sker ofte, at en eller en anden type ressourcer ikke er nok til at bygge eller ansætte soldater, køb af ressourcer til guld kommer til undsætning.

Call of War spille online i browserversionen af u200bu200bspillet eller download Call of War på pc, som giver dig mulighed for at oprette individuelle spil til dine venner. På samme tid kan du kontrollere flere nationer i forskellige verdener. Så du kan hurtigt lære alle spillets subtiliteter.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags