Canaan online Indføre

Alternative navne: Canaan Online

Canaan Online - en lys flash gratis browser spil (MMORPG), som blev oprettet i stil med "manga". Uforglemmeligt eventyr i en fantasiverden af ​​spillet, vil forblive i det ganske fascinerende, og tilstedeværelsen af ​​de tegn fashionable og smukke tøj, behage mange spillere. Online spil online Indføre Sanaan kræver ingen klient installation og fås i næsten alle browsere.

Her er de nødvendige systemkrav:

CPU: P4 2. 4 GHz eller Pentium D,

RAM: 512MB eller 1GB,

Harddisk-plads: 200 MB eller 400 MB eller mere,

Grafikkort: Geforce 4 (64 MB ×) eller Geforce FX-serien eller lignende

OS: Windows XP / Vista Windows XP / Vista

For at komme ind i spillet, du har brug for Sanaan Online Tilmelding: på hovedsiden, skal du klikke på "Tilmeld" knappen på den side, der åbnes i registreringen, indtast din e-mail, navn, password og koden vist i billedet. Så kan aftale med Laws of the Game, og klik på "Registrer". Tilmelding på dette spil online Indføre Sanaan færdig.

Efter registrering online Indføre Sanaan ind i kampen til en side, hvor du ønsker at oprette dit spil karakter: vælge din karakter navn (eller kaldenavn), klasse (Warrior, Mage, Priest eller Hunter), køn af den karakter og udseende (hår, ansigt) . Herefter skal du klikke på "Opret".

Nu online spil Sanaan åbne til eventyr og den første ting du skal gøre er at gå skridt for skridt at lære de grundlæggende regler i spillet. Yde støtte på alle trin i din helt vil Elf, og hvis du følger hans tips, kan du nå niveau 5 i et par minutter, og belønningen vil være en gave parcel ...

Alle karakterer i spillet har sat parametre. De er: Styrke, Smidighed, Ånd, Sind og Fortitude. Ud over disse parametre, de tegn har stadig aktive og passive færdigheder og talenter, som er unikke for hver klasse. Nogle talenter Sanaan online Indføre spil giver dig mulighed for at åbne, nåede kun et vist niveau i spillet, såvel som belønning for at fuldføre forskellige opgaver.

Vil udføre opgaven gennem forskellige quests, men andre quests her er fangehuller hvor kæmpe monstre. Som belønning for sejren i disse kampe, vil tilfalde erfaring og givet de unikke ting. Så spille spillet online Indføre Sanaan vil ikke være kede!

Desuden kan du spille online Sanaan med et bredt udvalg af diverse udstyr, der er gennemtænkt, og som kan forbedres, hvis det er nødvendigt. Hvis dette ikke er nok, kan du oprette din egen (nominelt) rustning.

Spil online Indføre Sanaan råder over flere kæledyr, der har brug for særlig opmærksomhed. Trods deres udseende og effekt egenskaber, fangst og tæmme enhver mulig! Men for at fange et kæledyr, skal du have en fælde og fanget et must at bekæmpe ham. Men det er ikke den eneste måde at få et kæledyr, kan det også fås som en belønning for at fuldføre quests eller samme som en kamp trofæ.

Deres kæledyr til at handle og handle med andre spillere. Det er interessant, at en art, husdyr har forskellige evner og egenskaber, så de er unikke. Kæledyr kan yde betydelig hjælp i slaget, og på samme tid, du kan bruge med det samme tre husdyr: man vil være klar til at haste til at angribe, forsvare den anden og tredje genforenet med dig i en enkelt enhed, vil dele deres karakteristika.

Spil spillet online online Indføre Sanaan kan ikke kun kæmper med andre spillere i spillet, men også få nye venner, tilbringe tid i fællesskab.

For elskere diversificere gameplay, der er en funktion af ægteskab, hvor du kan vælge en "kammerat" at bruge, dette ritual, og for den tid i en fælles ægteskab, vil dine karakterer tjene bonusser.

For rigtige penge i spil butik kan du købe nogle nyttige og unikke ting.

Opsummerer resultaterne af denne gennemgang, kan vi sige, at hvis du har fire klasser af tegn og deres udvikling på flere måder, i Canaan Online spil vil være ganske interessant og spændende. Så velkommen til denne fantasi verden, der er fyldt med en masse spændende og uforudsigelige! Men først - Deltag i spillet Sanaan online Indføre ...

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags