Candy Cash

Alternative navne: Candy penge Candy cache

Hvis du nogensinde har spillet en gammel favorit for mange Diamond Dash, dette spil er helt til din smag. Spil Candy Cash natur meget lig DD. Spillet er sat i en slikbutik. Du er nødt til at sælge mere slik og selvfølgelig bliver betalt for det. At sælge, skal du fjerne en kæde af tre eller flere slik af samme farve. Jo hurtigere du finde kæden, jo flere point optjener du. I venstre side af skærmen foran dig vil blive vist en tidsskala. Konstant at finde en kæde med samme slik, du udvide din tid, hvis du tænker og arbejder ikke, mens gradvist forsvinder. Når tiden kommer til bunden mærke, turen slutter. Generelt Candy Cash online - fremragende tilbud fra udviklere Plinga Spil for en behagelig og afslappende tidsfordriv.

Hvis du tidligere har haft lejlighed til at mødes med spil Plinga, så skynd dig at glæde sig, at registreringsprocessen for du ville blive reduceret til et minimum, eller rettere han vil være fraværende i princippet - kan du logge direkte ved hjælp af de tidligere registrerede data. Hvis du er ny og først bekendtskab med Plinga Play, så du Candy Cash tilmelding er bindende. Alle spil kontrol er givet på engelsk, men ikke engang kende sproget kan intuitivt gætte, hvad de skal gøre. Hvis du ønsker at pre-teste spillet, så kan du klikke på den blå knap i bunden af ​​formularen tilladelsen «Prøv det", hvorefter du vil være tilgængelig testversion.

1. Hvis det ønskes, kan spillerne registrere med din Facebook-konto, kan du gøre det ved at klikke på den relevante knap. Hvis du foretrækker at registrere med den traditionelle metode, og klik derefter på knappen «Register» nederst til højre.

2. Du vil se tilmeldingsblanketten, udfylde dette behov for at spille i Candy Cash, i den øverste etage, som kaldes "E-mail-adresse", som du sikkert ikke vil være vanskeligt at gætte, skal du indtaste adressen på din elektroniske postkasse.

3. Næste i linje kaldet "Brugernavn» skrive dit login, så systemet vil fortsætte med at se til dig så godt vil kalde dit spil karakter i de fleste spil (nogle helte kan give yderligere navne).

4.. Traditionelt feltet «Password» udfylde dit password. Prøv at vælge den mest sikker adgangskode for at spille spillet Candy Cash var sikker og pålidelig, og du har ro i sindet, at ingen kan bryde ind i din boks.

5.. For at systemet kan fortsætte registreringsprocessen, bliver du nødt til at acceptere vilkårene og betingelserne i brugeraftalen for dette projekt. Enig med alle de regler, der kan sætte kryds i linjen "Jeg accepterer betingelserne ...».

6. Hvis du ønsker at abonnere på webstedet, sætte fuglen i kassen «Send mig e-mails ...», hvis ikke - glip af kassen.

7. Ready? Klik på "register".

Dette spil - en fantastisk måde at slappe af, bare et godt tidspunkt for en god tidsfordriv. Udover at spille Candy Cash gratis, hvorfor så ikke tage sådan en chance?

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags