Blodbad

Alternative navne: Blodbad

Carnage online - er et gratis online rollespil spil (MMORPG), hvor middelalderlige sydende lidenskaber, hvor vil hovedsageligt forekomme alle de kampe og intriger mellem mennesker, og ikke mellem de bots.

Online spil Carnage kræver ingen klient installation og er til rådighed til at spille i enhver browser.

Til at begynde gameplay behøver kun Carnage online tilmelding: Der er 2 måder at registrere.

For det første ved hjælp af en konto i et af de foreslåede sociale netværk (VKontakte, Facebook, Mail. ru, Twitter, Klassekammerater)

For det andet, direkte fra hjemmesiden ved at klikke på "Registrer"-knappen i vinduet, der åbnes, skal du vælge dit køn og en af ​​de fem byer (Lu, Morion, Sarkel anker, Aurora). Dernæst indtaste det ønskede navn og adgangskode, og derefter hamrede ind i det relevante felt koden (koordinater), og i det vindue, der åbnes, vil du blive bedt om at acceptere aftalen til at vedtage love af spillet og uddannelse kamp med træ soldater. Nå, det er alt, Deltag i spillet Carnage færdig.

Mens der i spillet, kan du vælge til din karakter billede, er valget af, hvilken af ​​spillet er ganske stort og forskelligartet. Udover mandlige og kvindelige billeder, der er navne, som du kan købe for Sestercii (en af ​​spillets valuta, som kan købes for rigtige penge). Carnage online spil undtagen sesterce har flere floriner, dette er et andet spil valuta.

Spil karakter har flere vigtige egenskaber: Styrke, smidighed, udholdenhed og levedygtighed. Afhængigt af hvilken slags billede vil blive udvalgt, vil være til rådighed for en bred vifte af våben og ammunition. Her er nogle af dem: Hjelme, Fist, Armor, bukser, Skuldre, Handsker, Shields, Bælter, støvler, knive, køller, sværd, økser og mere. Ud over våben i spillet er der stadig forskellige magiske eliksirer.

På grund af visse færdigheder, kan det tegn engagere sig i fiskeri, håndværk og alkymi.

Spil spillet Carnage online kan du få et bestemt erhverv under en særlig licens. Findes sådan licens profession:

Mercenary - den farligste og forlangte handel

Merchant - dette erhverv giver dig mulighed for at købe knappe varer engros og producere nogle finansielle transaktioner på favorable vilkår;

Priest - vigtigste opgaver for erhvervet, at foretage vielser i templet,

Mentor - opgave erhverv, uddanne begyndere i spillet, ikke-så-buddy verden,

Doctor - dette erhverv giver dig mulighed for at engagere sig i healing.

Carnage online spil tilgængelige i en lang række forskellige steder, hvorigennem at spille spillet online Carnage bliver meget spændende.

Spillet har sådanne bygninger og strukturer som auktion (handelsbeholdning), Exchange (handel standardvarer, der sælges i butikken), værksted (du kan ordne tingene slidte), Temple (et sted for bøn og holde ceremonier), Rådhuset (hvor der er en registrerings klaner) og Sygehus (du kan forbedre din sundhed).

Desuden er spillet et fangehul, hvor en masse farer og mystiske skabninger. Og dette eventyr vil være endnu mere interessant, foruden der kan findes en mærkelig opdagelse. For at opnå maksimal succes i fangehullerne, du har brug for et team til at gå der (mindst 5 personer).

Og tilstedeværelsen af ​​mange quests, vil tilføje endnu mere farve til gameplayet Carnage.

Nu kæmper:

Fra første niveau vil være tilgængelige for holdets kampe - det kæmper med et par allierede og modstandere, og fra det andet niveau, kan du deltage i kaotiske kampe - det kæmper med et ubegrænset antal deltagere. Gruppe af allierede og modstandere distribueres automatisk.

Battles kan enten være konventionel eller blodig. I det blodige slag, i tilfælde af sejr, kan du få flere gange mere erfaring end sædvanligt, men på et tab, der er en stor sandsynlighed for skade.

På fjerde niveau, se Addiction (Path of Light eller Darkness).

Der er fire Addiction: Let, Order, kaos og mørke.

Hver Addiction fundamentalt forskellige egenskaber, karakter og kapacitet, præsentere et komplekst system adfærd og relationer. Nej ... gode og dårlige tilbøjeligheder, ingen gode eller onde, tilbøjeligheder - hver er iboende i hele sættet af følelser, lidenskaber, handlinger forståelse. Der er bare forskellige måder at opnå sandheden, og få erfaring, alle har ret til at søge, finde og kæmpe.

Afspil Carnage kan være en del af en af ​​klanerne. Du kan vælge Guild og fraktion, og tilstedeværelsen af ​​forummet giver en mulighed for at diskutere-forskellige emner.

Generelt fortjener opmærksomhed spillet. Jeg minde dig om at begynde at spille i Carnage, behøver kun Register Carnage. Nyd spillet!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags