Castlot

Alternative navne: Castlot

Kastlot spil - et fantastisk spil med rollespil elementer i strategien, der kan bære dig ind i den antikke verden af ​​det 6. århundrede. Du vil være i stand til at opleve i deres egen hud, hvad der var på den brutale angelsaksiske krig. Ligesom herskerne i de seneste år, du bliver nødt til at opbygge og styrke deres by. I begyndelsen af ​​din embedstid gabende tomrum, men at puste liv i en lille by, opbygge sin infrastruktur og påfyldning støjende beboere - det er dit kald. Vel vidende, at en pålidelig Borgens mure beskytte dig, kan føle sig trygge i denne blodige krig. Play Castlot - krævet forsvar mod formidable fjender og bære svimlende overfald at fange. Sidde og vente passivt, indtil hovedet vælte ulykkelighed bestemt ikke det værd. Du skulle prøve dem forudse og forberede sig grundigt. Pas på, at din byens økonomi var på det rette niveau, reserver af forskellige former for ressourcer og tage kommandoen over den stærke, veluddannede hær.

At opleve den middelalderlige eventyr, at registrere i spillet Castlot . Du kan hurtigt komme ind i spændende verden uden frygt for, at eventuelle problemer, du stoppe. Spil Castlot ikke finurlig til systemkravene, de virkelig er minimale

 • Operating System Windows
 • Enhver browser
 • Flash spiller
 • Video

Og hun Castlot registreringen tager ikke meget tid. Skulle du indtaste følgende oplysninger:

  1. Log ind
  2. Password
  3. E-mail

Ved tryk på "Register" knappen på samme tid udgør din aftale med spillets regler.

Forstå de centrale punkter geymleya Starthjælp job. Udførelse af deres første opgaver, du få nogle erfaringer. Så vil du være i stand til at afgøre, om at kun udføre grundlæggende instruktioner dig eller tage mere og mere. På grund af øget første titel, og den anden direkte fordel. Op ekstra quests, du får en belønning værdifulde ressourcer, hvilket har med glæde bruge under raffinering sin fæstning.

Tænk hvad der ville gerne se deres ejendele. Rejsning hovedbygningen - Senatet kan placere på sit område militære faciliteter, huse og andre bygninger. Cottages indbyggere bør være udstyret korrekt. Prøv at placere personer komfortabelt. Efter alt, mennesker - vigtigst af din formue. Uden arbejderne og soldaterne vil du ikke være i stand til at opnå i denne farlige verden. Tjen respekt for sine undersåtter, og de vil besvare din hengivenhed.

Basale ressourcer, der tilbyder Castlot online spil

 • Grain
 • Tree
 • Iron
 • Stone

Der er også en gold , og disse typer af spillets valuta, som trylledrik og diamanter . For at sikre et flow af korn, træ, jern og sten, bør bygge anlæg, der specialiserer sig i deres produktion. For at gøre dette, men du først nødt til at fange et bestemt område. At vinde sådanne nødvendige "firkanter" på den nordvestlige side, skal sendes tilbage til folden fast indstillet mål. Ressource-bygning vil give en permanent indkomst, og på dette tidspunkt kan du gøre en mission for at få guld. Selvfølgelig, i nogle tilfælde kan du gøre elementære røveri end Brokeback forgæves. Lad ikke samvittighed piner dig. Efter alt, hvis du ikke vil gøre det, ville det ikke betyde, at deltagerne ikke hang til en lækkerbisken, og du vil blive skånet. Som for leg penge, kan du få en trylledrik ved konventionelle metoder, men diamanter er kun tilgængelige for real. Må ikke tørn på erhvervelse, uden diamanter har tugovato.

Play spil Castlot meget lettere, hvis din uddannelse på det rette niveau. Besøger jævnligt Avalon, hjemsted for den nødvendige uddannelse. Den spiller, der perfekt mestrer videnskab, der fører sin hær til at besejre din modstander kan undertiden stærkere, men ikke sådan en kyndige.

Glem ikke ordentlig ammunition. Armor købes i butikker eller optjent i arenaen, men til erhvervelse af våben nødt til at henvende sig til en erfaren håndværker, kan du besøge hans smedje. Systemet bruges stadig PvP kort, som er meget kraftfulde våben. Du kort til rådighed evner, talenter og kampelementer. Gå ikke glip af chancen for at drage fordel af sådanne ydelser.

Ligesom mange browser projekter Castlot kan spille som en del af ligaen. Liga - en sammenslutning af flere dusin spillere under oplæring af en chef. Du har mulighed for at deltage i et eksisterende liga eller oprette din egen.

Intuitiv brugerflade, spændende historie, spillere har mulighed for at udvikle spillet besøge webstedet ofte. Det kan blive din foretrukne daglige besættelse. Prøv det selv og se, hvordan vanedannende dette spil er fremragende. Det er fortsat at ønske dig store resultater!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags