Casus Belli

Alternative navne: Casus Belli

Casus Belli online - nyt fra det britiske selskab Infinitios, der kombinerer alle de bedste funktioner fra internettets gratis spil. Udført i en fantastisk rumstrategi genren giver spillerne mulighed for at kæmpe med fremmede væsener

Deeds mænd i denne korte session shooter bevæger tørst efter erobring er ikke universet, og behovet for at beskytte deres egen planet fra udlændinge grusomme narrestreger. Blev en kant spørgsmål, om menneskeheden vil overleve, og om den generelle forsvare Jorden. Udlændinge håbede, at folk vil flygte uden at se sig tilbage, hvilket efterlader dem med en ny planet, som de siger lunkent. Men i stedet kom de over en modstand. Ingen tænker at forlade hans foretrukne opholdssted. Knyttede gruopvækkende krig. Men repræsentanter for den menneskelige race er ikke alle dårlige. De kommer til hjælp informanter, med hvem de har kontakt med held angribe den berygtede Hunters. Informanter - alien intelligens relateret til en helt anden kategori end blodtørstige aggressorer. De har bidraget til udviklingen af ​​den tekniske udvikling jordboere. Nu er det muligt at fremstille rumfartøj måske ikke er ringere end dem, der er vant til at bruge fjender. Gennem dette folk kan modstå udlændinge på lige vilkår. Men hvem vil vinde - det er et åbent spørgsmål.

Begyndte at spille Casus Belli du vil hjælpe menneskeheden til at overleve og beskytte mod angreb, der kom fra galakse kritikere. Den vigtigste ting at tro på en lykkelig slutning og forene kræfterne med en pålidelig hold til at gå videre til en lysere fremtid.

Du skal blot registrere i spillet Casus Belli. Men før du opretter en konto, skal du sørge for, at computeren opfylder denne konfiguration:

  • OS Windows 98/ME/2000/XP × 32/Seven
  • Processor Intel Pentium ΙΙΙ 1 GHz
  • Card 32 MB
  • 128MB RAM

Hvis det er okay, casus Belli, du kan spille uden at installere en klient fra enhver browser til rådighed. Du kan bruge Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, etc. § Casus Belli registrere - det er et spørgsmål om få minutter. Indtast en e-mail-adresse og oprette en adgangskode. Vilkår accepteret automatisk. Det er alt business! Velkommen til baneanlæg!

Før du går på din første skib i kamp, ​​skal du lære det grundlæggende i ledelse og komfortabelt navigere interstellare rum. Newbie går ind i rummet på en simpel skib i Kina. Men tjener erfaring og kreditter, får du mulighed for at have et solidt kæmpende konstruktioner

Alt former for køretøjer i spillet seks

  • Corvette
  • Fregatten
  • Destroyer
  • Cruiser
  • Battlecruiser
  • Battleship

Over tid, vil du være til rådighed for at skabe en hel samling af forskellige modeller, fordi garagen er placeret syv skibe. Men tror ikke, at sætte et rumskib i sin repository, med ro i sindet, vil du glemme alt om det. Nej, det var ikke slutningen. Skibe kræver løbende forbedringer, ellers du får ud af en elendig konkurrent. Du skal bare simpelthen ikke kan opretholde nogen alvorlig kamp. Pumping teknik, du sammen med sig selv udvikle sig. Online spil casus Belli tilbyder walking kæde rækker og blive en respekteret personlighed. Start simpel kadet, er det muligt, at i sidste ende vil være flåde admiral. Go for it! Fortjente medaljer varmer dit hjerte. Der er noget at stræbe efter!

Selvom det land, hvor du har lavet din ordre til skibet (Amerika, Rusland, Ukraine, Kina), skal det være udstyret med en værdig måde. Fordel varieret arsenal her og vælg et par stykker. Du har adgang til raketstyr, Ray geværer, miner, torpedoer, granater og meget mere. Kæmper for at vinde, kan du bruge to metoder til at skyde. Master skyde på mål bly, samt beslaglæggelse og fastholdelse mål.

Spil spillet online Casus Belli behov, efter de valgte udviklingsvej. Men uanset hvem du bliver, at klare alene med umulige mål. Det er frem for alt et hold spil. Og den vigtigste funktion i PvP - kampene "team til team." Samordnet aktion, plus støtte til informanter - og sejr i lommen! Må ikke bekymre dig, hvis under slaget til at ødelægge dit skib, måske for holdet som helhed endnu ikke er tabt, og se på sin ultimative triumf kan som observatør.

Casus Belli spil venter på dine gerninger! Nyd spektakulære rum eventyr! Ændre skæbnen for den hærgede planet bevise ubudne gæster, der har hver ret til at leve på jorden! Nyd spillet!

 

Spiller også