Ceiron Wars

Alternative navne: Ceiron Wars

Ceiron Wars online - gratis browser baseret rollespil strategi spil. Det er helt en fantasiverden fyldt med saftige indhold og Pestryaev mangfoldighed. Dette projekt - er ikke kun en teknologisk mesterværk og en demonstration af høj æstetik, er det også usædvanligt i sin essens er en legende, der er grundlaget for et spændende plot. Historie Ceiron Wars online vil fortælle dig om den store krig, der med skræmmende hurtighed sprede sig til alle krinkelkroge af det magiske af universet. To enorme imperium kan ikke falde til ro og i deres opposition til at engagere flere og flere små stater. Den spiller vælger en af ​​de stridende parter til at løse nationens skyld gøre under gameplay ud. Du vil få en uforglemmelig oplevelse fyldt måde, at du starter som regel officer. Men ikke langt væk, når du genkende en helt og herlighed smadret til alle hjørner usete lander. Begynd Ceiron Wars spille lige nu til at bevise alle omkring dig, hvor talentfuld kommandør!

For gameplay passer til forskellige operativsystemer. Tseyron Wars spil support Windows , Linux , Apple Mac . Det vigtigste er at have adgang til internettet og installeres på din computer Adobe Flash . Du behøver ikke at bruge tid på at forsøge at installere noget. Simple Ceiron Wars registrering vil give dig mulighed for at deltage i spillet på ethvert tidspunkt og fra enhver computer. Åbn din konto, kan du hjemme, på arbejde og på farten. Konto er oprettet som følger: Indtast din e-mail-adresse, adgangskode og password gentages. Ekstra felter er udfyldt kun hvis du er enig. Efter at have afsluttet registreringsprocessen, vil du få nyheder fra skaberne, som i det tilsvarende sted er markeret som standard, og du vil automatisk tage abonnementer. Også huske på, at klikke på "Tilmeld" anerkender du accept af reglerne.

Begyndte at spille Ceiron Wars , finder du dig selv omkring den utrolige mangfoldighed. Få mindst, for eksempel, at fantastiske jord beboet af forskellige folkeslag. Her mødte han og Pirokantsy og Galentsa og ASNA samt Turks-og Nippontsy og Norge, og Asnardakiytsy og Firokantsy og uighurer, og Arabien, og tibetanerne, og Altai, og Gül, og Latina og mange andre. Der er tre store forbund. Nemlig, Atiyskaya Federation, Føderationen Fara Bund og Føderationen sydlige Soriena. Hertil kommer, at befolkningen og de forskellige religiøse overbevisninger. Light Forlygte-Uni, Alternativ Reality, Shamanisme, sande Gud - det er ikke en komplet liste over bekendte med de enorme enorme verdensreligioner. Det ville være godt på denne forgrening synspunkter sluttede, så nej! Restless indbyggere Tseyrona spredt flere og forskellige filosofier, tilbedelse ideer modsatrettede strømninger. Her er nogle af dem: Semazhenizm, i perfekt balance, Broderskab af Wolf, et tegn på styrke, kultister og andre himmelske hærskare Godt som du alt dette? Kedsomhed vil bare ikke dø!

Så hvad gør i denne ekstraordinære verden, ikke kun for at overleve, men også at være en succes? Du bør ikke vente, indtil de selv bliver et offer. Du er velkommen til at gå i forvejen, sammensætte dit eget hold, skal du bruge retro-futuristisk teknologi, podyschu pålidelige allierede, konstant at forbedre deres færdigheder krigsherre. Vil være meget godt, hvis du vil hjælpe satellitten, men hans selvtillid og placering, før du har brug for at vinde. Ceiron Wars spil sender dig satellitter sådanne helte

- Selina - pirokanskaya smuk kvinde besidder uimodståelige udseende og sind,

- Bogdan - en kandidat fra Temple Kultur. Allerede som barn efterladt uden forældre. Hans skæbne er ikke forkælet, og det er ikke overraskende, at over tid, han blev en fan af de hårdeste Heavenly Legion;

- Eva - lever vagabond liv jomfru fra en adelig familie. Plume strækker sine forbrydelser, men alle Eva ønsker ikke at slå sig ned.

- Yavuzalp - den perfekte kriger med en stærk karakter og en stål lukker. Hvad har ikke været i hans liv, men alle de problemer, han udholdt med værdighed. Men hans kulde og grusomhed ofte uforståeligt for andre.

Under gameplay spilleren vil stykatsya med repræsentanter for forskellige racer. I spillet er der repræsentanter for de højere racer, men de kan ikke se. Kun nogle indikationer af deres eksistens, men spørgsmålet om anerkendelse af dette faktum er stadig åben. Det andet løb - de ældre væsener. Det udviklede former for skabninger, der lever over hele kontinentet. Tredje løb - at være yngre, der repræsenterer arter med dårligt udviklet kultur. De er ikke engang i stand til at gøre noget for at organisere og kommunikere med hinanden. Har du får på en broget skare - tiden vil vise, vigtigst af alt - selvtillid.

Og endelig, hvordan kunne jeg ikke nævne de majestætiske kampe forekommer næsten konstant. Spillerne har sådanne slagmarker som Altar MINIS, Crystal Caves, White Pass, Skadzhersky skov, lava bro Basnaksky Falls Border Galenski Tower Tavern. Come on! Besøg landsbyerne at se på første hånd, at referatet brugt der virkelig mindeværdig!

Kan kun ønske dig held og lykke og nyd gameplay!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags