Sort Corsair

Alternative navne: Sort Corsair

Game Black Corsair for sea adventures

Den virtuelle verden af ​​og til stræber efter at sende spillere til fremtiden for fantastiske teknologier eller fantasier til ansigt mirakler og magi at holde menneskehedens næse i apokalypsen og udsætte den for angreb af monstre. Hvis du uhyggeligt ville have noget mere romantisk, med en smag af eventyr og en firkant af farer, er Black Corsair-spillet bedst egnet.

Denne browserbaserede strategi tager dig ind i det 16. århundrede, da folk satte havene op, opdagede nye kontinenter og bundet handelsforbindelser, kæmpede på skibe og stødte på pirater. Nu synes dette stykke historie så fjernt og attraktivt. Hvis du fortryder, at du ikke var heldig at være født på det tidspunkt, kan du spille Black Corsair, korrigere fejlberegningen af ​​skæbnen.

Første trin i spillet space

Den første ting, som hver ny kaptajn skal lave, er Black Corsair-registreringen. Derefter er der et valg af karakter:

  • Trading Expert
  • Den rige arving
  • Datter af den engelske Duke
  • Portugal ødelagt aristocrat
  • Placial søfarende

Elivet af hver karakter, der en gang revnede, førte den forkerte vej og erstattede en vognbane. Med andre ord, hver har sine egne grunde til at blive en corsair.

Efter at have defineret en rolle, vil du begynde en vej fra de laveste trin af søfartøjer til havets virkelige tordenvejr. Hvor vil den nye skæbne lede dig, og hvilke overraskelser forbereder det sig?

Da ingen kaptajn styrer skibet selv, skal du få et hold. Gå til menuafsnittet og læs egenskaberne for søfolkene før du ansætter dem. Så begynder den mest spændende del.

Først har du et skib, så to, tre, og efterhånden bliver hele flotillaen. For hvert skib har du brug for en pålidelig besætning, men skibe og besætning skal hele tiden pumpes for at forbedre ydeevnen.

Vi bytter krige med andre missioner

Poskolku meget at gøre nogle kampe, er det nødvendigt at udstyre flåden med slagtning kanoner, hurtige sejl og rummelige hold. Efter kampen, hent det gode, der er blevet tabt af fjenden. Du kan sælge den eller beholde den.

Udviklingsopgaver vil hjælpe dig, som giver dig repræsentanter for forskellige kontinenter:

  • Find eller lever cargo
  • Vælg et skib
  • Tag det til boarding
  • Beskytt landsbyen fra attack
  • Afstem monster

For hver behørigt udført ordre belønnes du med penge, erfaring, bonusartikler eller varer. Alt vil komme til nytte, hvis ikke i øjeblikket givet, så senere sikkert.

Lær skibsbygning, det grundlæggende og regler, muligheder og taktik: forsvar, angreb, artilleri. Alle øjeblikke er vigtige: både hvordan holdet er uddannet og hvordan du opretter skibene. Det er bedre at sætte nogle skibe i hovedet, redde andre, gemme dem fra direkte hits. Men disse komplekse lektioner vil begynde senere, og førstegangsindlæring med enkle quests, efterfulgt af generøse gaver og bonusser til at støtte dig og anspore til nye præstationer.

Det er meget vigtigt at forene med spillerne for fælles kampe. De allierede vil altid hjælpe, fremhæve flere skibe til støtte, eller deltage i et stort kamp. Andre kan erklære krig og se, hvem der vil være stærkere i sidste ende.

, og til sidst et par behagelige ord om iPlayer Black Corsair. Selvfølgelig er strategispillet værd at være opmærksom på. Det er perfekt indrammet i epokens ånd, udstyret med nyttige kort, og musikken svarer til opholdsstedet - orientalske motiver, marchrytmer, intens musikalsk akkompagnement af vigtige scener, lydeffekter af havne.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags