Udkast til

Alternative navne: Udkast spil Udkast Online

I 2009 Firma Omerta Online og "Stork" blev udgivet til en verden af ​​sådan et stort publikum-orienteret projekt som online spil Udkast . Og dette publikum og tilskuere er konstant anmodet ved fravær af begrænsende indhold og den største fordel ved projektet - et avanceret kampsystem, der kan opfylde behovene hos de fleste "browser" gamere.

Inden vi går videre til trin Udkast Registrering i spillet , så sørg for at du har:

1) computer med internetadgang,

2) 1 GB RAM

3) skærm med en opløsning på 1024x768,

4) Adobe Flash Player (mindst 9. 0) og browseren understøtter det.

Hvis du er den stolte ejer af alt det ovenstående, kan du roligt gå til den officielle hjemmeside for spillet, til siden Udkast Registrering . Obligatoriske felter Her er de følgende:

· Dit rigtige e-mail; [_11_ ]

· Brugernavn - navnet på spillet,

· Password;

· Drawn bekræftelseskode.

Efter at have læst og accept af Bruger-aftalen ved at placere et flueben i den tomme lille vindue stadie Udkast til registrering helt afsluttet. Næste bør du oprette en karakter, men hvis du vil - og det "hele" af de tre. I dette tilfælde følgende system af bonus:

→ til oprettelse af jeg helt afhængig 1000 mønter

→ II - 200,

→ for tredje - i alt 100 stykker sølv.

Alle dine (og kun dine) tegn kan have et unikt udseende, gode spil ressourcer (mangfoldigheden af ​​tilgængelige eksterne kriterier) muliggør ikke sjuske med udseende.

Vokse og udvikle sig Udkast online din helt kan bygge gennem experience points modtaget for slaget, opgaver osv. Talrige NPC'ere vil hjælpe for at spille spillet online Udkast , som giver dig de samme opgaver og missioner. Ja, og takket være sin glimrende interface i Udkast play vil være nemt og bekvemt: at sortere alle detaljer, skal du ikke mere end 20 - 30 minutter. Plus, at spille spillet online Udkast alt var det endnu nemmere, her er der en vidunderlig ting som kort, der viser den aktuelle placering og den meget karakter og andre genstande efter behov (Rådhus, reparation, detailforretninger mv

Du vil helt sikkert skulle fastlægges, med hvad våben du gerne vil slutte sig til kampen, selv om det vil være vanskeligt: ​​den lokale udvalg af våben er slående: mere end 300 arter af håndvåben, baseret på både biologiske og energiteknologier. At indsnævre de valg lidt, Udkast Online spil online giver mulighed for at få en af ​​følgende specialiseringer:

1) Sniper - dygtige til at skyde på lange afstande. Med hjælp fra en stor kaliber præcision riffel påvirker de mest forsvarsløse af fjendens krop, mens de resterende uden for gengældelsesaktioner ødelæggelse.

2) Assault - kriger nærkamp.

3) Shooter - en alsidig fighter, stand til at ødelægge fjender både nær og langt væk.

Så hvis du ønsker Udkast spille online tilstrækkeligt, vil det være nødvendigt at undersøge visse kampevner, åbne nye horisonter for de forskellige skydning og militære taktik i almindelighed.

Kort om plottet: Udkast Online online spil er baseret på to romaner C. Lukyanenko, mærket "Kladde" og "ren kopi." Det er den perfekte kombination af verdener, forenet af en enkelt univers kaldet Veer. Overlev her er ikke så let, men meget interessant. Hvis du ønsker at teste dig selv og passere gennem de begivenheder, der er beskrevet i de bedst sælgende bøger i person, slutte sig til os!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags