City of Steam

Alternative navne: Parograd

Spil By af Steam er et gratis browser spil, hvor du kan udforske verden, destruktionsteknologier . I COS spil, du vil blive præsenteret et udvalg af fire klasser: Archer, Wizard, channelers og tilsynsmand. Du vil spille spillet By af Steam og være i stand til at deltage på egen hånd i en af ​​de ni løb! Strategien vil give dig en mulighed for at passere en lang række quests, kæmpe de forfærdelige monstre, og byen vil give dig en masse rejser og eventyr!

Før du spiller By af Steam , at din computer opfylder systemkravene, så som: frekvens processor - 2GHz, 1GB RAM, Video Card - 128MB. Deltag i spillet By af Steam ikke vil tage meget af din tid og nemt:

1. På forsiden skal du vælge elementet, « Create konto »; [ _23_]

2. Indtast dit brugernavn,

3. Indtast en sikker adgangskode og gentage det,

4.. Angiv en gyldig e-mail;

5.. Skriv din fødselsdato,

6. vælg « Indsend » og By [ _3_] af Steam registreringen er overstået.

COS spil - det MMORPG browser strategi. Du vil starte din vej rundt Nexus , hvor der er centre for dungeons og quests. City of Steam online события forekomme i en mystisk verden med en kompleks og rig historie. Verden er i stor fare. Du kan vælge tegn fra 10 løb (orker, mennesker, dværge, elvere, med sub-racer af de første tre af dem) og fire klasser, så By af Steam vil spille aldrig blive kede! Klasser er designet til velkendte arketyper, er der også vogter, troldmænd, specialist nærkontakt magikere elementært pile for varierede og præst.

Magicians - disse helte er de vrede af de elementer, der er i stand til at dirigere på fjender Parograd spil. Variety af is, ild og lyn give dem mulighed for at bruge en bred vifte af taktiske muligheder.

Pile - disse helte har visse mål, deres kompetencer - nøjagtighed, har de også forskellige evner i brand støtte By af Steam online .

Keepers - denne tusindårige arvinger kampsport, pedeller af den første linje i forsvaret i spillets modstandere By af Steam [_1_ ].

Kanaliserer - heltene, der bevæger mekanisme til at bringe deres allierede til at bekæmpe harmoni straffe uværdig blændende udstråling og genskabe deres tro på By af [ _2_] Steam online .

Hedlendery - folk er pragmatiske, engageret i jord industrien.

Avena - folk oprindeligt fra Republikken Avenos ansvarlige, uddannede, som foretrækker et patriarkalsk samfund COS spil.

Osteny - at religiøse mennesker, er deres kultur i stigende grad splittet mellem kirken og kongen.

Stoigmari - det er mennesker, der er berømte for deres kampsport, arbejde, i COS spil.

DRAUG - de helte, der nidkært bevare deres rigdom og indflydelse af de ædle huse, de ikke kan lide at forlade deres gamle godser.

Riven - det adelige, der søger lykke og herlighed i kamp, ​​og den høje samfund og regeringen brugt til at glorificere deres gamle hjem i By af [ _3_] Steam online .

Goblins - grøn-flået skabninger, den hurtigste, mest snedige og den mindste i spillet By af Steam .

Hobbes - er disciplinerede mennesker med langvarig militær tradition.

Orcs - det er den mest magtfulde figurer COS spil.

By af Steam online er interessant og detaljeret beskrivelse af verden i stil med steampunk. Grafik på den anden side er en smule råt pr moderne standarder. Desuden spillets indstillinger By af Steam temmelig begrænset, fordi du kun kan vælge hårfarve og frisure muligheder, og også elementer såsom briller og hatte til tegnene. Den type våben og tøj synes at være baseret på dit valg af klasse og race i spillet By af Steam , så mens, da Gunners kun bruge skjold og pistol, andre er tilgængelige kun to pistoler.

Det er klart, at spillet Parograd er i udvikling, og meget kan ændre sig, for eksempel, når du opretter en figurtilpasning.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags