Clone Wars Adventures

Alternative navne: Clone Wars Adventures

Klon Wars Adventures online - gratis browser MMO RPG spil, hvor brugerne inddrages i de spændende Star Wars. Spiludvikler er et selskab Sony Online Underholdning udgivere - fyrene fra LucasArts Underholdning . I plottet i spillet sætte den anden og tredje del af det legendariske Star Wars. Galaktiske Republik kan ikke indstille fjendtlighederne og forlade alene og separatistiske droid hær. Samtidig, ivrige Jedi Order, som dirigerer kloner, for at finde ud af hemmeligheden Herrens Sidious (Sith Lord). Dem, der vil spille i Klon Wars Adventures , og dermed slutter vildskab kontroversielle begivenheder, der vil være nogen gratis minutter. Indbyggerne i denne ekstraordinære verden kedsomhed er ukendt! Desuden er alle begivenhed behager øjet smukke design. Smuk tegneserie grafik øjeblikkeligt juble op selv de mest tvær bruger. Generelt Clone Wars spil med sine mange quests, social begivenhed og figurtilpasning er mere velegnet til teenagere. Men voksne ofte seriøse mennesker, der ønsker at slappe af i fritiden, afhængig af et online-projekt. På den lange liste af mini-spil, kan alle finde noget for sig selv attraktiv. Prøv det - ikke behøver at fortryde!

Hvad vil det tage at få mulighed for at deltage i en levende spilverden? Først Klon Wars registrering, hvor du indtaster i relevante linje ønskede form visse oplysninger (brugernavn, adgangskode, e-mailadresse). Oprettelse akkakunt, være forberedt på det faktum, at du er forpligtet accept af vores User Agreement. For det andet, bør du kontrollere, om computeren opfylder følgende konfiguration: operativsystem Windows XP eller Windows Vista processor Intel Pentium 4 (eller flere) video Radeon 8500 / GeForce 3 Serie mindst 512 MB [ _2_] RAM. Hvis alt er OK, vil du blive transporteret sikkert i den magiske atmosfære i spillets verden.

Start Klon Wars for at afspille Federation side, vil du blive kæmper med kloner. Tænk bare, du vil kæmpe side om side med dine yndlingsfigurer fra den animerede serie af samme navn! Være i samme rækker som Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi, Yoda og Ahsoka Tano - for æren af ​​enhver beundrer af Star Wars. Udover at møde med legendariske helte, du forventer loyal venskab med andre spillere. Hver bruger vil være i stand til at finde dig selv en fyr ånd, som altid er en hyggelig snak i sin fritid.

Så hvad der præcist er kogt spil Klon Wars Adventures ? På kanoniske placeringer for serien kan være en masse forskellige arrangementer. Efter spillet Klon Wars - er for det første de mest interessante minispil, for at hjælpe dig med at deltage i løb på speeder, lyssværd duel, rumkampe, skydning konkurrencer . Job og vil være for dem, der gerne brød. For eksempel, hvis du er tiltrukket indviklet puslespil? For det andet, er det personlige hjem konstruktion og dens udvikling. Så du kan slå huset til din smag. Valget af møbler - en af ​​de mest underholdende øjeblikke, så gør det langsomt. I øvrigt, i huset vil du køre gæster. Det er bedre at betale nok opmærksomhed på det indre, så for ikke at skrue op foran venner. For det tredje, er tilstedeværelsen i dit liv virtuelle kæledyr. Det vil sige, at alle kan have en droid følgesvend, som anses for temmelig cool. Udover hans kreds af funktionalitet kan udvides med andre ord - tunet.

Kære fans af munter eventyr, er du altid velkommen til at beslutte, hvornår og hvordan man spiller dette spil. Nej til noget du ikke tvinge. Hvis du har været på udkig efter beskæftigelse uden yderligere stramning belastende, Verden Clone passer godt! Lad opfylde alle dine forventninger!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags