Call of Duty: Black Ops 2

Alternative navne: Call of Duty: Black Ops 2

Spil CoDBlackOps 2 - niende legendariske projekt Ring af Duty , og den anden del af spillet serie [_3_ ] Black Ops . Global udgivelsen af ​​spillet fandt sted i november 2012. Særkende CallofDuty: Black Ops 2 [_4_ ] , såvel som sin forgænger - tilstedeværelsen af ​​en meningsfuld og sammenhængende plot. Nu er spillet ikke et kaotisk sæt krigsscener, var hun i stand til at legemliggøre den kompetente plot. Projektet er så chokeret samvittighed spillere, nogle af dem er hovedpersonerne forbundet med heltene fra populære Hollywood-film.

Black Ops 2 [ _4_] ikke fandt anvendelse på eventuelle særlige mærker, men uventet for udviklere og spillere, har formået at blive den mest oprigtige (ja, det var oprigtig) projekt af året. I dag shooter CoD Black Ops 2 kunne blive kaldt en af ​​de mest populære skydespil. Han held sochetaetv strålende plot, atmosfærisk landskaber, den oprindelige opgave.

For at du kan afspille kan begynde, skal du (traditionelt) download CoDBlackOps 2. Torrent trackere bidrage til at gøre springet og klient installation hurtig og problemfri proces. At gå ind i projektet, kan du se, at før starten af ​​hver ny mission, bliver spilleren inviteret til at vælge to hovedtyper af våben og indsamle alle de nødvendige dele og tilbehør dertil.

Et nyt udkast til dine handlinger og din karakter vil direkte afhænge af den videre resultatet af spillet. I spillet er der et par specifikke plot point, hvor et tegn kommer før dette. Den afgørelse, der træffes i BO 2 ændre den efterfølgende udvikling i spillet.

I kampagnen "Funktioner" helten i hver ny mission vil blive tilbudt bonusser. Det kunne være Sapper veste, og nye sorter af våben og kraftfulde fælder. Hver ny mission åbnede 10 arbejdspladser. I henhold til spillet for afprøvning af helten stole belønninger i form af yderligere våben. Missioner tilføjet nogle nyskabelser, der gør håndtering af flere tegn kan udføres samtidigt.

Ring af [_6_ ] Duty : Black Ops 2 - spillet , hvor din primære opgave vil være at vejlede. Det vil sige, bliver du nødt til at give instruktioner og udvikle en række kamptaktikker. Nødt til at lære at reagere hurtigt på opgaven med lynets hastighed og generere ordrer. Du er nødt til at forsvare kontrolpunkterne til storm fjende husly, overvåge og forsvare dit territorium.

For at kontrollere pålideligheden af ​​ovenstående og personligt se på et nyt projekt, kan du se på CoDBlackOps 2 video -trailer, der detaljeret beskriver alle de funktioner og fordele af spillet.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags