Call of Duty: Modern Warfare 3

Alternative navne: Call of Duty: Modern Warfare 3

Spil CoDModernWarfare 3 blev den ottende cyklus af den legendariske projekt Ring af Duty , en fortsættelse af en favorit for mange [ _6_] Warfare 2, den sidste del af den berømte trilogi Modern Warfare . Projektgruppen rapporterede, at Warfare 3 vil stadig eksistere i 2010, og ved udgangen af ​​2011 en officiel udgivelse af projektet. Projekter i pipelinen skulle passere adskillige retssager, der bremset arbejdet. Men, som vi ser i dag, endte det et vellykket projekt præsentation CallofDuty 8 , på trods af de påstande og andre problemer.

Glad udarbejdelsen samtidig arbejdet for en række virksomheder. Hvert af de selskaber, der er ansvarlige for gennemførelsen af ​​de forskellige dele af arbejdet, såsom Raven Software - for kvalitet multiplayer.

Under meddelelser CallofDuty: Modern Warfare 3 [_4_ ] blev forelagt en af ​​de mest interessante missioner projekt - Black Tirsdag . Denne mission hjalp mest tydeligt demonstrerer de vigtigste nyskabelser i projektet - den nyeste hybrid syn og granat 9 - Bang .

I begyndelsen af ​​2011, skaberne af CoDModernWarfare 3 videoer trailere blev lanceret i Youtube . I reklamefilm vist blot et par startplaceringer: Manhattan, London, Paris og Berlin. Grafik og spilmekanik straks tiltrukket anerkendende gamere. Efterfølgende, sandheden er, efter kampen i fri rullende spillere plot blev kritiseret. Men det vil opkræve for problemerne i forbindelse med adskillelsen af ​​udviklingen team og lave din egen konklusion, at uanset hvad det var, og spillet var rigtig god.

Når du beslutter download CoDModernWarfare 3 og test personligt huske på - for meget til at gå ind i detaljerne i plottet og at prøve at forstå det er ikke nødvendigt. Så vil spillet ser meget mere interessant. Og dem, der har anmodet om at give spillet en sci-fi farvetone projektet vil blive opfyldt fuldt ud.

I CoDModernWarfare 3 Play vil være i den foretrukne af den sædvanlige form for fælles opgaver. Det skal bemærkes, at i sammenligning med det forrige spil har været en stor forbedring - game kulisserne forskelligartet. Selvom det faktum, at ikke alle jobs spillere som, de er ganske praktisk og nyttigt.

Ring af Duty : Modern Warfare 3 - den første i rækken af ​​spil, hvor det er blevet tildelt et antal klasser af priser. En anden nyskabelse - nu med henblik på at forbedre CoDModernWarfare 3 Våben eller ydeevne karakter igen skal foretages personligt ved at pumpe de nødvendige egenskaber, snarere end at købe forbedre som det var før.

Det har også tilføjet en række nye former for leg - lige hvad du har brug for det nye projekt. Hvem ville ikke sige, hvad der ville være, CallofDuty: Modern Warfare 3 - spil [_3_ ] fortjener opmærksomhed, og det faktum, at det udvikler sig selv i tider med konflikter, der finder sted i rækken af ​​de centrale udviklere kun tilføjer points "for" i sin sparegris. Alle CoD er af god kvalitet, og den ottende del af projektet - er ingen undtagelse!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags