Kolonier online

Alternative navne: Kolonier online, kolonier online

Kolonier spil vil fortælle om den blomstrende koloni Zel'var, hvilket er en destination for mange eventyrlystne sjæle, der har besluttet at forlade solsystemet, og den gode gamle planeten Jorden søger et nyt liv og lykke - men ikke alle finde det, de søger. Mange var skuffede og besluttede at slå til piratkopiering blomstrende handelsvejene mellem de fem planeter i spil Colony, desværre kolonier ledere, som har et større behov for handel indkomst for at fremme teknologi og skabe job til de nyankomne kolonister.

Før du spiller Kolonier , at din computer opfylder systemkravene såsom: frekvens processor - 2GHz, 1GB RAM, Video Card - 128 MB. Kolonier registreringen ikke tager meget af din tid og nemt:

1. På forsiden skal du vælge "Opret en konto",;

2. Giv et navn til din karakter,

3. Angiv en gyldig e-mail;

4.. Indtast en sikker adgangskode, bekræft den,

5.. Vælg "Opret".

Kolonier spil - er en krydsning mellem kreativitet, rædsel og eventyr. Spil Colony stræber efter at være som ingen anden ORPG. En nomade, skabe landsby og beskytte sine venner fra de frygtelige væsener, der lurer i skoven - det er dit job. Du kan ændre landskabet, gården eller jagt for at overleve under disse forhold Kolonier online - det hele afhænger af dig. Village Kolonier spil skabt og styret af spillerne selv. Spillet Kolonier Online er grundlæggende jobs såsom landbrug (kæledyr og husdyr), minedrift, opførelse af bygninger (du kan bygge et hus i efter dine behov), fiskeri, træbearbejdning og madlavning.

Kolonier online - et spil, hvor du styrer ressourcer i fjerne rum, hvor spillerne konkurrerer om at dominere handelspolitik og teknologisk udvikling. Hver spiller Kolonier Online styrer administrationen af ​​planeten med adgang til en unik ressource. For at vinde, skal spilleren Kolonier Online skal indsamle så mange point koloniale ressourcer handels-, opgradere teknologi, vedligeholdelse gratis handelsruter pirater, og muligvis lede Rådets afgørelser i den rigtige retning .

I begyndelsen af ​​hver tur, spillere Kolonier Online modtage indtægter fra sine egne midler. Råd mødes for at stemme, hvordan man opfører sig i forhold til aktuelle begivenheder. Resultatet kan belønne dem, der er villige til at sætte kræfter ind Kolonier spil eller straffe dem, der ikke anvender dem. Spillere Kolonier online kan danne alliancer for at påvirke afstemningen i en gunstig retning.

Du kan modtage indtægter i Kolonier spil med hjælp af kolonister, der til tider kommer i stort tal, til tider små, og er vant til at gøre fremskridt på fem områder: samfund, militær, handel, industri og indflydelse. Efter afstemningen, Rådet, spillerne Colonies online sving eller opgradere disse områder, eller aktivere en af ​​dem og giver et tilflugtssted for pirater i bytte for ressourcer. Du vil blive Kolonier spille og sælge ressourcer på udlån at indgå handelsaftaler mere fordelagtige for dig eller foretage yderligere ressourcer. Spillere Kolonier komme online og betale for de ressourcer i overensstemmelse med handelsaftalerne.

Kolonier spil varer i ti niveauer. Du kan tjene sejrspoint med andre (VPS) fra kolonitiden lån og teknologiudvikling spillere. I sidste ende er den spiller Kolonier online med flest sejre er vinderen.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags