Combat Arms

Alternative navne: Combat Arms

Combat Arms online - smukke og meget interessant spil i lang tid allerede er bekendt med genren - en shooter. Spil i løbet af sin eksistens har fået et temmelig bredt publikum af fans. Russisk kampvåben er forholdsvis ny, og nu kan du spille med rigtige mennesker, der bor ikke kun i dit land, men fra hele Europa og Asien. I Combat Arms, kan du spille fra enhver computer, der er tilsluttet internettet, og der er installeret på klienten.

Minimum Systemkrav:

 • Processor Speed ​​- 2GHz
 • RAM-1GB
 • Video Card - 128MB

For at starte spillet, skal du downloade spillet klient. Den har en forholdsvis lille beløb, og det tager ikke meget tid. Combat Arms kan downloade det bare gå til webstedet Combat Arms. Derudover vil du nødt til at logge på klienten, er registreret på hjemmesiden. I Combat Arms registrering er gratis og meget enkel. Det tager mindre end fem minutter. For at registrere, skal du:

  1. Opfundet en login-konto for
  2. Indtast en stærk adgangskode til din konto
  3. Angiv en gyldig e-mail-adresse
  4. Læs og acceptere brugeraftalen

Dette afslutter din registrering i Combat Arms Online færdige. Nu kan du køre spillet klient, indtast dine detaljer og begynde at spille Combat Arms. Spil kampvåben er hele spillet verden. Forskellige former for leg, et temmelig stort udvalg af våben, attraktivt og funktionelt gameplay gør spillet virkelig interessant og spændende.

Hvorfor spille Combat Arms? Ja, i det mindste, fordi kun et arsenal af våben og alle mulige cremer har titusinder af enheder. Og det er ikke alt. Vifte af spilmodes vil ikke lade dig kede sig ikke for en anden. Her er et eksempel på nogle af dem:

 • Jagt efter spioner - den mest spændende af alle. Indtil for nylig alle spillere på serveren med en enkelt kommando. Men visse steder kort med skjult opbevaring af fortrolige data. At finde dette tilfælde, for alle jer, ændrer sig dramatisk. Hver spiller på serveren forsøger at dræbe dig og stopper for at samle et komplet sæt af disse kufferter. Dem for fuldstændighedens bør være fire. Trods det faktum, at du bliver nødt til at jage hele serveren, er problemet endnu doable. Du får nogle evner, som vil hjælpe dig meget. Du bliver næsten umærkelig. Usædvanligt fingerfærdighed bonus til sundhed og evnen til at skjule i høj grad hjælpe dig med at udføre denne vanskelige opgave.

 • Karantæne tilstand - ganske berømt i dag game mode. Den grundlæggende idé er, at et par spillere tilfældigt udvalgte, drej til zombier og forsøge at smitte andre. Ved første øjekast kan det virke temmelig trivielt, men det er kun ved første øjekast. Først, lad os sige, at zombier er praktisk taget ingen slag. Reserve misundt af enhver sundhed. Men når du vælger den rigtige taktik i spillet kan undgå smitte, og meget muligvis komme sejrrigt fra den tilsyneladende ulige kamp.

 • Fireteam tilstand - den klassiske mode, hvor et hold af otte spillere i modsætning til de såkaldte "robotter", er det lettere at sige - computeren. Temmelig spændende game mode, som giver dig mulighed for at interagere med andre spillere.

Online spil Combat Arms værd i det mindste forsøge at spille det. Også, hvis du prøve mindst én gang at spille det, vil du indse alle dens fordele, og andre spil af denne genre vil simpelthen ophøre med at eksistere for dig.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags