Command & Conquer

Alternative navne: Command & Conquer

Command & Conquer Online - fantastisk multiplayer strategi browser spil med elementer af MMO. Det er et univers, hvor kampen for bylder mest værdifulde energi - Tatsid der stjal fed mutanter af GDI hovedkvarter. Nu er de to fraktioner, der tilsammen ikke meget afstemt, tvunget til at arbejde sammen for at vinde fra den ulyksalige Tatsid glemt. I en kæmpe pyramide i midten af ​​verden lumske monstre gemte denne ressource, og forsøger ikke at lade gå af persistente spillere. Men da energien Tatsida fremmer militær teknologi, indbyggerne i Command & Conquer online klar til at gå videre bare for at få det. Vælg hvilken side vil spille Command & Conquer og stræber efter at vinde verdensherredømmet. Du kan deltage i den globale Sikkerhedsråd eller til Brotherhood of NOD. Men på trods af det faktum, hvor du vil være sammensat, ikke vende fra den sti, der fører til hans mål - at flytte fra forstæderne til centrum af verden, end at akkumulere flere ressourcer og få indflydelse i det barske virtuelle rum.

Command & Conquer spil vil være tilgængelige for dig efter oprettet en konto på den officielle hjemmeside. Register Command & Conquer kræver følgende områder:

 • E-mail
 • Password (gentag)
 • Spiller navn
 • Fødselsdag
 • Land
 • Sprog

Lige der kan du lave et abonnement på spændende nyheder. Også, skal du acceptere de regler og fortrolighedspolitik. Selvfølgelig kan du gratis downloade Command & Conquer. Men når det ønskes. Faktisk, spillet fungerer fint uden at installere en klient. De vigtigste ting - en moderne browser, der understøtter HTML5. Derudover er der en vis liste over de minimale systemkrav til spillet. Til gameplayet er ikke buggy, skal din computer opfylde følgende parametre:

 • OS Windows XP / Vista ( service Pack 1) 32-bit
 • Dual-core processor ( Core 2 Duo 2,4 GHz eller Athlon [_2_ ] X 2 2,7 GHz)
 • Kompatibel med DirectX 10.. 1zvukovaya kort
 • Video-kort med 512 MB hukommelse er kompatibel med DirectX 10.. 1
 • RAM 2 GB Harddisk 20 GB

Afspil Command & Conquer du starte små. Et eller andet sted i udkanten du vil afsætte 6 hektar jord, der kan bruges til at opbygge databasen. Du kan deltage i de første 6 dage af opførelsen af ​​vigtige objekter, uden at bekymre dig, at dine initiativer vil blive ødelagt, ikke skulle få stærkere. På freshman ingen kan angribe. Så stille og roligt arbejder på at forbedre deres ejendele, og så være i stand til at tænke på at fremme tættere på centrum. Ved den tid, det område går over din beskyttende kuppel, skal du være parat til at forsvare og angribe. Sandt nok, kan det første angreb kun glemt. Kun med udviklingen vil åbne adgang til de mere alvorlige kampe. Så du i sidste ende flytte til kampen mod forposter, men i sidste ende uden frygt for at udfordre andre spillere. Hvis du kan erobre fjendens base, vil C & C spil behage en stor gevinst i form af nyttige ressourcer. Også på grund af erobringer du udvide din jord. Men hvis du beslutter dig for at angribe, og det mislykkes, huske på, at risikoen for at miste deres hårdt erhvervede gode.

Hvilke ressourcer foreslår at anvende Command & Conquer gratis? Denne Tiberius til opstilling af bygninger på grundlag af deres forbedring krystaller til at bygge enheder af forsvar og angreb, el, der bruges i krig, og byggelån i bytte for Tiberius og krystaller. Command & Conquer også spille online vil du blive samle point forskning, kommando og forsyning. Eneste, der kræves til sådanne formål som forskning nye enheder og strukturer til at forbedre kampstyrker, evnen til at producere et angreb. Men der er i spillet og en særlig valuta kaldet fonde, som har behov for at bruge rigtige penge. Indehavere af fonde har ret til at foretage angreb den ene efter den anden. Således behøver modstanderne ikke har tid til at komme sig, i tilstrækkelig grad afspejler de ofte gentagne angreb. Men du noget, som det skal være! Du kan erobre fjendens base og nyde frugten af ​​deres arbejde. Og det er blot ét eksempel på fordelene ved donormidler. Dette spil valuta vil åbne en masse muligheder, og virkelig gøre dig stærkere. Endvidere vil udviklingen processen være meget hurtigere.

Command & Conquer online spil ikke begrænser dig i at vælge modstandere. Du kan endda konkurrere med medlemmer af deres samme fraktion. Her er det i orden. Hvis du ikke rammer nogen, gå i offensiven og vise, hvad de er i stand. For at vinde, er du nødt til at lære at tage hensyn til forskellige faktorer. Bidrager til succes ordentligt udviklet strategi, snedige taktik, vellykket placering af tropper fremsyn i at placere bygninger på sit område, og meget mere. Kun dem, der får styr på alle mejetærskeren vil være i stand til at komme til hjertet af verden, for at dominere og nyde dens betydning.

Som for alliancer, Command & Conquer spil browser gør det muligt at forene ikke kun med indfødte fraktion, men også med de spillere den modsatte side. Sammen kan du gøre meget mere. Foretag de samme skrupelløse monstre skælve af frygt, og andre spillere respekterer din fagforening! Arbejde ud med sine venner svimlende bedrifter! Antag, at du er heldig nok til at indse undfanget planer!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags