Company of Heroes

Alternative navne: Company of Heroes

I dag amatører strategisk skydespil Company of Heroes var noget på sidelinjen i forventning om den nye anden del. Men vi bør ikke glemme alle de resultater er den første del af projektet. Efter alt, en af ​​de få lykkedes det hende at vinde anerkendelser mest ivrig gaming kritikere. Udviklere ikke opgive deres afkom til at klare sig selv og hele tiden forkæle spillerne nye tilføjelser til de mere interessante og spændende missioner. Trouble mange virksomheder, der udvikler spil om krig er, hvad de gør alt for tragisk. CoH spil direkte kan henføres til de militære strategier, formået at inkarnere alvoren af ​​den tid og ikke overdrive det med tragedien. I sidste ende, ikke usømmeligt til gamere ud på grund af en computer med en ubehagelig sediment, det er bare et spil computer.

Dette projekt kan kaldes virkelig smuk trods rædsel af den tid, som vises i det. Faktisk, skaberne af spillet formået at gøre det umulige - et nyt spændende projekt om tilsyneladende fortærskede emne (umuligt ikke at bemærke, at 80% af gode spil udvikler temaer krig).

For at starte spillet, Company of Heroes bliver nødt til at pre-buy. Omkostningerne af spillet på den officielle hjemmeside i dag er omkring 40 dollar. Den vigtigste essensen af ​​spillet - udvikling. Du bliver nødt til massivt at bygge bygninger, og efterfølgende forbedre deres struktur. Derudover vil din karakter har mulighed for udvinding af ressourcer - ikke ligefrem en typisk løsning til militær strategi. Og, selvfølgelig, vil du finde en masse jobs ligger for det meste i at fange kontrolpunkter.

Næsten alle de store begivenheder indledes med en rulle i Company of Heroes. Video ligne deres omfang og indhold ligner amerikanske krigsfilm. Angivelse af en bar ved siden af ​​videoen, skaberne af spillet havde til at modstå det fulde filmisk spil indtil udgangen. Det er derfor, spille, undertiden du lyst til en deltager i filmen.

Når du kan downloade Company of Heroes, vil du se for dig selv, at de fleste missioner, designet til individuelle ruter, noget ligesom historierne om amerikansk film.

I alle projektnyt direkte vil afhænge af dine beslutninger og strategier. Så gør en forkert bevægelse, kan du miste et par dusin bygget enheder og omvendt. Mange gamere kan ikke lide denne udvikling, og til gengæld finder vi i dette særlige charme, der forårsager mere seriøs omkring spillet i almindelighed og udvikling af strategier.

For at downloade spillet Company of Heroes kan du blot gå til den officielle hjemmeside for spillet. Forud for du forvente en seriøs spil, der kan holde dig beskæftiget i lange vinteraftener.

Og du bør ikke forveksle det faktum, at spil Company of Heroes gratis indtil du lykkes. Dette projekt er virkelig værd hævdede beløb, vil du ikke fortryde!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags