Company of Heroes 2

Alternative navne: Company of Heroes 2

Denne fortsættelse ventet af mange gamere. Og så, endelig, Game Company of Heroes 2 blev præsenteret for folket. Bestemt, på grund af helt forskellige synspunkter, vores landsmænd i spillet var der straks flere grelle unøjagtigheder. Nogle ressourcer blev endda sendt et andragende krævende forbyde distributionen af ​​spillet i langt post-sovjetiske rum. Men trods alle de kommentarer og mangler udviklere, der ikke sætter pris på den høje kvalitet af spillet og fremragende tekniske egenskaber, det er simpelthen umuligt. Ja, og desuden vidste absolut individuel synspunkt canadiere og amerikanere på proistechenie krig, denne fortolkning af begivenheder, du kan tilgive dem (kun for kvalitet ydeevne, selvfølgelig).

Nu vil du være i stand til Company of Heroes 2 spille med fuld sovjetiske kampagne. Spillere fra hele verden vil deltage i slaget om Stalingrad, i nærheden af ​​Moskva og deltage i erobringen af ​​Rigsdagen. Den vigtigste helten i projektet er fangen sad i Gulag Sliv Isakovitch. Og nogle begivenheder er restaureret i overensstemmelse med sine erindringer. Bestemt, så, som implementeret i spillet alle de kampe og slag fra det historiske synspunkt, og i hvilket lys udstillet alle russiske kommissærer, tåler ikke nogen kritik, men ikke skynder sig at lukke vores Company of Heroes 2 gennemgang, men vi går ind for teknisk godt spil, men CoH er netop det.

Meget endnu vigtigere er, hvor kompetent, effektivt og hurtigt iværksat en kampagne plan. I hver mission, vil karakter nødt til at handle på to eller endda tre fronter samtidig. Spillet byder på mange missioner og opgaver, og hver ny opgave indstillet, før du vil bidrage til en uventede begivenheder. Med hvert trin (som du vil se, så snart du kan downloade Company of Heroes 2) enkel og ligetil ved første øjekast, vil missionen blive suppleret med nye opgaver og uventede ordrer.

Det er værd at bemærke, at spil er ikke for sarte sjæle. Så dine fjender og begivenheder, dynamisk skiftende hinanden, vil ikke lade dig slappe af et øjeblik. For at se dette i person, kan du se demo video Company of Heroes 2. Med sådan en hurtig ændring af arrangementer beklage fordrejning af historiske fakta simpelthen ikke har tid.

Play bliver mere vanskelig, fordi udviklerne har besluttet at forbedre overlevelsen af ​​tungt militært udstyr, så nu for ødelæggelsen af ​​fjendens styrker bliver nødt til at bruge mere energi. I spillet, det samme som i den foregående del, vises tre hovedtyper af ressourcer:

1. Personer.

2. Fuel.

3. Ammunition.

For at se projektet i detaljer, anbefaler vi CoH 2 download.

Ved tradition, en søgen, du kan få bonuspoint, der giver yderligere mulighed for at få adgang til dyrere ammunition. Og selvom stykket Company of Heroes 2 gratis ikke virker, så prøv dig selv i dette spil er værd - denne kvalitet projektet skal se hver gamer!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags