COSMICS: Galactic War

Alternative navne: KosMiks, galaktiske krig, Cosmics

Game Review Cosmics: Galactic Wars

Cosmics: Galactic Wars online - det er gratis multiplayer rollespil spil, hvor du vil blive taget i rummet.

Online spil Cosmics: Galactic Wars gør de følgende minimum systemkrav til computeren spiller

- High speed internet-forbindelse,

- Processor: Pentium IV-2000

- 512 MB RAM

- Video: 64 MB

- Minimum 700 MB ledig plads på harddisken

- Minimum skærmopløsning: 1024x768

- Flash Player 10. 0

- Ingen proxy og firewall

- Open port 5432 for adresa cosmics. ru

Deltag i spillet Cosmics: Galactic Wars består af to trin:

- Godkendelse og dine e-mails,

- Tilvejebringelse personoplysninger (Log ind - ønskede brugernavn, adgangskode, køn).

Cosmics: Galactic Wars online-registrering fortsætter downloade klienten - et særligt program, der optimerer Internet trafik, reducerer fejl i kortlægningen spillet. Client findes i flere versioner - Light (lille størrelse) og komplet.

Cosmics: Galactic Wars online spil i starten, du har udskudt planet, hvor de bor, en af ​​to løb: humarty og Aller. Disse racer er fjerne efterkommere af mennesker og konkurrere om planeten er egnet til beboelse. Din opgave er at hjælpe din sejr.

Når du spiller spillet Cosmics: Galactic Wars online, så vil du sikkert gerne animerede kampe. Under kamp, ​​vil du vælge den slag at påføre fjenden. At gennemføre bekæmpe påvirke en figurs

- Beskyttelse

- Agility,

- Intuition

- Kraft

- Levestandard,

- Energi.

For at forbedre ydeevnen, på det tidspunkt, hvordan du spiller spillet online Cosmics: Galactic Wars er muligt på grund af væksten i karakter-niveau (stiger et niveau, afhængigt af erfaringerne i løbet af kampe), samt gennem køb af forskellige elementer af ammunition. Bare din karakter vil være i stand til at anvende før kampen forskellige stimulanser, der øger hans chancer for at vinde.

Dreng, hvis du spiller i Cosmics: Galactic Wars kan opstå både mellem rigtige spillere, og mellem dig og computeren. For at aktivere sidstnævnte, du har brug for at tænde for jagt og vil blive afspejlet på dit kort alle nærliggende monstre.

Meget ofte vil du kæmpe med det modsatte race i forskellige områder - fra neutral, konflikten i de områder, som har deres egne regler for operationer.

Spil Cosmics: Galactic War online i byerne har flere vigtige bygninger, der spilfunktioner

- Hospital (hvor du kan genoplive)

- Store (til at købe forskellige ting, tilgængeligheden af ​​som varierer afhængigt af dit niveau)

- Auktion (du kan sælge det over ting)

- Bank (pengeveksling)

- Kommunikation Center (i det du kan sende en besked eller sende en anden spiller)

- Prison (den indeholder spillets regler overtrædere).

For at gøre det mere interessant i Cosmics: Galactic Wars spille i spillet, er der mange computer tegn, der vil give dig en række quests - genial job, hvor det er nødvendigt og posrazhatsya og smadre hovedet på gåder. Ved gennemførelsen af ​​hver mission vil du stole unikke trofæer.

Også i spillet din karakter kan have nogen form for profession: biolog, geolog, jæger, psy-generiske, ingeniør, biokemiker, snigmorder, medic. Profession kan få fra det tredje niveau af den karakter. Profession vil bringe dig penge og evnen til at sælge ting til deres produktion.

Register Cosmics: Galactic Wars vil fordybe dig i en verden af ​​rumkampe mellem de to racer, og måske op til dig, afhænger af din sejr for folket.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags