Counter-Strike

Alternative navne: Counter Strike, CS

Counter Strike 1. 6 - den nyeste version af den populære serie af computerspil fra Valve Corporation. Spil Counter Strike er en first person shooter, der er baseret på motoren og GoldSrc Source. Alle spil gratis Counter Strike til rådighed for det almindelige publikum af fans af virtuelle underholdning. Denne del af spillet med succes vundet hjerterne hos mange brugere. Flot grafik kombineret med omfattende gaming kapaciteter. Counter Strike online historie er ikke ensartet. Der er ikke en kort, valget af hvilket indebærer udfordrende opgaver, der ikke tillader at gå glip af selv de mest aktive. Derudover er systemet af team interaktion bringer sin egen smag til gameplayet, underviser handle harmonisk og effektivt som muligt at opnå fælles succes. Vinderne af priserne forudsat god som valuta. Og det vil være enig, er et godt incitament til at søge sejr over vore fjender. Od også få nogle krummer, men det er ikke engang kommer til at sammenligne med den første ekstraktion. Counter Strike CS - dette eventyr mættet verden, hvor ikke kun spiller rollen som held, men også indsatsen.

For at blive en legitim deltager i spændende arrangementer, skal du downloade Counter Strike. Der er særlige programmer til at hjælpe dig med at installere spillet. Vigtigste fremhæve en ny mappe på din computer, fordi installere Counter Strike online over installerede spil er strengt forbudt. Desuden skal du besøge den officielle hjemmeside, hvor registreringen foretages Counter Strike. Opret en ny konto, skal du udfylde følgende felter: brugernavn, adgangskode, Gentag kodeord, e-mail adresse, kode picture. Ud over alt dette, skal det bemærkes, at der er visse minimumskrav, der skal opfyldes pc. Så ingen problemer med at afspille Counter Strike, skal du bruge følgende parametre: Operativsystem Windows XP, 500 MHz processor, lydkort, grafikkort med 16 MB hukommelse, 96 MB RAM. Sørg for, at alt er i orden, skal du vælge automat side, gribe til våben og forpligte deres bedrifter!

Som spillet CS - det er en konfrontation mellem to stridende parter, bør du deltage i en af ​​dem. Bestem selv, hvad enten retfærdige eller samvittighedsløse terrorgrupper kommandosoldater. Uanset hvilken del, du indtaster afhænge drives gaming aktiviteter. Der er tre store kort, hvor der er de hotteste begivenheder. Denne VIP Assassination (terrorister forsøger at dræbe VIP og uropoliti - bringe det til et sikkert område), Hostage Rescue (kommandosoldater reddede gidsler og terrorister posere med støj) og bombe / Defuse (terrorister skal eksplodere en bombe trussel, og kommandosoldater til at neutralisere det modsatte). Naturligvis foruden disse er der andre steder, men disse kort er mest efterspurgt. Ved slutningen af ​​missionen spillet CS 1. 6 rimeligt distribuerer velfortjente priser.

For at bruge dine hårdt tjente penge kan være en særlig buy-zone. Derefter solgt dem alle, herunder våben og andre nyttige ting. Som for tøjhus, her der og pistoler, og haglgeværer og skarpe våben, bomber og granater og geværer. Også du har brug for og elementer såsom et politi skjold (Shield), rustning (Armor), plus hjelm rustning (Armor + hjelm), natkikkerter (natkikkerter), tænger (Defuse Kit ). Jo mere dine økonomiske muligheder - så solidt pakket. Så go for it!

Counter Strike Free giver mulighed for at deltage i turneringer. Mesterskaber er fra amatør til sådan storstilet som verden, det vil sige, at den bedste del af holdet. Hvis det viser sig at være en del af en af ​​de professionelle hold, garanterer det en masse erfaringer og rigt liv. Hver gratis minutter at gøre, vil behage dig mulighed for at spille Counter Strike online. Igen og igen vil du forsøge at vende tilbage Denne interessante aktiviteter!

Et andet plus er, at Counter Strike 1. 6 spil har der er flere modeller af gameplay. De adskiller sig i udseende tegn, dvs camouflage Vejrkort ledige job. For terrorister, forudsat at sådanne spil modeller Phoenix Faction (østeuropæiske), Arctic Avengers, Guerilla Warfare (svensk) og Elite Crew, og kommandosoldater - Seal Team 6 (US), GSG-9 (tysk ), GIGN (fransk), Special Air Service (engelsk). Denne mangfoldighed giver en ny tilgang til gameplay og uendeligt glade deltagere.

Tilmeld dig nu til deres egne erfaringer til at opleve alle de funktioner i denne smukke spil! Det faktum, at mange års spil Counter Strike netværk neta ikke føre til tab af interesse af brugerne, taler for sig selv. Vi kan kun ønske dig godt humør og held og lykke!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags