CrossFire online (Cross Fair)

Alternative navne: Cross Fair, krossfaer, krossfair, krosfayr, Cross Fire, Crossfire, Cross Fire, krosfaer, crossover FIRE, FIRE kors, krydse retfærdig

Online spil Cross Fire [_4_ ] en af ​​de mest populære legetøj tilhængere Counter-Strike. CrossFire online  multiplayer shooter med god gameplay. Register CrossFire осуществляется standard ordning. Angiv en gyldig adresse for starten af ​​den elektroniske boks. For indehavere af feltet på Mail. ru tjek i spillet Cross Fire [ _2_] i karakter og ikke har brug for - spillet vil genkende dig som bruger af denne mail-tjeneste. Man behøver blot at acceptere brugen af ​​denne e-mail og indtaste adgangskoden til det. For resten, der ønsker at spille Cross Fire online tjek [_2_ ] udvider til alle de sædvanlige mønster: Indtast brugernavn og password, får aktivering.

Som et klassisk hold skydespil, vildt Cross Fire online giver spillerne et valg - at slutte sig til holdet i en positiv funktion, eller deltage aggressorerne. Team "gode» Global Risk - Denne gruppe af særligt formål, der indsamler pensionerede krigere kæmper for en fredelig eksistens almindelige borgere. Ideologisk forælder - Alex Lloyd (special RAF), den nuværende leder - amerikansk iværksætter Michael Norman, fromt ærer Lloyd grundlæggende principper for at bekæmpe terrorisme og opretholde fred i verdenssamfundet. Holdet af særlige agenter Sortlistede (hovedsagelig fra de mellemøstlige lande) prøve dette blive afskrækket. Hvem er grundlægger og for hvis regning finansierer gruppen - er ikke kendt. De udfører opgaver for forskellige grupper og terrororganisationer. Det er essensen af ​​spillet konfrontation.

Med hensyn til de metoder og måder at kæmpe. Selv hvis Cross Fire spille du beslutter dig for første gang, vil det være forholdsvis let at navigere, arsenalet for kampene er: granater, pistoler, maskinpistoler, rifler og bajonet "snack".

Spil spillet online Cross Fire er interessant, fordi at så nivellering din karakter i din butik kan du købe ekstra udstyr og elementer af kampudstyr, som udviklerne lover at opdatere regelmæssigt. Erfaringsopsamling er også vigtig, fordi tak til ham, der er fremskridt på karrierestigen. Plus, når du ændrer rang (naturligvis opad), tegnet får nye kompetencer og muligheder. For eksempel ved en officer eller sergent, kan han skyde en pistol, var han ikke tidligere var tilgængelige.

Fra hvad ellers bør vide dem, der tager spille Cross Fire [ _3_] måske nævne de fire spilmodes:

  1. Team Death Match - klassiker i genren, her alle bestræbelser på at eliminere fjenden,
  2. Elimination - hvilket betyder spillets problemer, som regimet ikke er meget forskellig fra den første, godt, bortset fra at nogle øjeblikke,
  3. Søg & Destroy - her de tapre mænd fra Global Risk [_3_ ] betroet en mission for at redde et objekt,
  4. Ghost Mode - Det originale spil-mode, fordi der for at spille spillet Cross Fire online vil være mere interessant end de andre hold skydespil. Her de slemme fyre fra den sorte liste er givet en vis handicap - de bliver usynlige. Sandt nok, kan den bruges som et våben kun knive. De sigter naturligvis ødelæggende - Global Risk slag beskyttede genstand. Genkende terrorister vil være ved at høre lyden af ​​fodtrin på tobish.

Cross Fire online spil vellidte kærester "skytter" i ånd CS . Gem den offentlige verden fra terroristgruppe organiseret - det er opgaven for den nuværende geympleera! Må ikke udskyde spændende jagter og dødbringende dueller så meld dig nu. Spil Krosfayr venter på dig!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags