Crystal Saga

Alternative navne: Crystal Saga

Spil Crystal Saga er et browserbaseret MMORPG spil. Det er ikke kun åbne for dig ubegrænsede virtuelle verden, men også vise en detaljeret og fascinerende historie. Gamers CS spil kan deltage i en af ​​en række daglige aktiviteter og konkurrencer. Du kan vælge en af ​​fem klasser, og derefter kæmper med monstrene, og ønsker måske at finde skatten, eller have et kæledyr.

Før du spiller Crystal Saga , at din computer opfylder systemkravene såsom: frekvens processor - 2GHz, RAM -1GB Video Card - 128MB. Deltag i spillet Crystal Saga vil ikke tage meget af din tid og nemt:

1. På forsiden skal du vælge elementet, « underskrive op »; [ _17_]

2. Indtast dit brugernavn,

3. Indtast en sikker adgangskode og gentage det,

4.. Angiv en gyldig e-mail;

5.. Skriv din fødselsdato,

6. vælg « Indsend » og Crystal [_3_ ] Saga registreringen er overstået.

Crystal Saga online giver dig mulighed for at udforske verden af ​​skatte, kigge efter værdifulde genstande og tage livet af monstrovv chatte med dine venner. I Crystal Saga vil være meget interessant at spille, fordi spillet er et kæmpe hit i Kina, fordi det giver mulighed for at lære kinesisk kultur og historie.

Grafisk er spillet baseret på Crystal Saga farverig anime stil, fra naturen, og monstre og efterbehandling udstyr. Til en vis grad, kan spillet tiltrækker de fleste spillere op til 25 år. Med hensyn til gameplay Crystal Saga online er interessant og spændende.

Umiddelbart efter login, bliver spillerne studerende til at få en hurtig pumpning oplevelse for deres belønning. Efter at have afsluttet nogle vigtige etaper Crystal Saga online , leg vil begynde at udforske dungeons og kæmpe. Det skal bemærkes, at alle quests er tæt knyttet til hovedhistorien CS spil. For eksempel, hvis du ønsker at passere de daglige quests såsom Blessed Bath, for eksempel, bør du følge spillets regler Crystal Saga online , for at afslutte quests. Ligesom de fleste gratis Asian Games, spillet Crystal Saga omfatter også automatisk beregning af bane af system, hvor spillerne behøver kun klikke målet NPC til din destination. CS spil blander godt med miljøet, især fantasy sekvenser (maps) med deltagelse af dine helte.

Hver klasse har visse færdigheder (Bright Stream, Shadow, Triple slag), kan du lære, så spille spillet Crystal Saga er fængslende. Du kan ikke bekymre dig, hvis en fejl ved at vælge datoen for din kompetenceudvikling. Du vil få mulighed for at nulstille skill points i den nærmeste fremtid CS spil. Efter at have modtaget en ny færdighed, kan du bruge musen til at trække den til værktøjslinjen Hurtig adgang, og dine kompetencer vil være i bunden af ​​skærmen for hurtig adgang. Når du kæmper med monstrene, vil dit angreb automatisk blive brugt i spillet Crystal Saga. Du kan placere hvad angreb dygtighed slot som standard.

En af de fedeste features spillet Crystal Saga - en mulighed for alle de tegn til at have et par vinger i kampen. Disse vinger, kan du opdatere og bruge til yderligere at forbedre ydeevnen af ​​helten.

Hvis du seriøst skadet eller død i Crystal Saga online , har du to valgmuligheder: at blive genfødt på stedet (krystal) eller genoplive dig selv i den nærmeste by gratis.

I browser MMORPG spil Crystal Saga online du besøger en unik verden. Åbn og udforske en bred vifte af emner og våben. Tilstødende grupper og ødelægge de barbarer og vilde dyr, at have fået udstyr og herlighed. Når du tæmme kæledyr til rådighed, vil de hjælpe i kampen spillet Crystal Saga.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags