Køkken royale

Alternative navne: Kusine Royal

Spil Royale spil, uanset om det er en skydespil eller spisning.As et resultat af foreningen af ​​den lettiske udvikler Darkflow Software og den russiske udgiver Gaijin Entertainment, sommeren 2018 født spil Cuisine Royale. Projektet var vellykket i alle sanser, som angivet af millioner af downloads i bare en uge af sit ophold på markedet. Enhver, der er bekendt med den Enlisted shooter om anden verdenskrig, genkender nemt i det nye produkt en af ​​spillestilstandene. Faktisk kunne gamere lide det så meget, at de overtalte forfatterne til at skabe et separat legetøj baseret på det. Det tog ikke lang tid for udviklerne at tigge, og snart blev hun præsenteret på E3-udstillingen. Cuisine Royale kan downloades gratis, selvom du bliver nødt til at købe add-ons, som det altid sker med gratis-til-afspilningssystemet.

Royal Kitchen operationen begynder. Den første ting, der bliver sjovt, er den humor, som udviklerne nærmede sig oprettelsen af. Forestil dig, hvordan voksne mænd, bevæbnet med pander, klædt i kravehjelme, flakjakker, wok, med bundet til kroppens ævlejern i deres bukser i en kirsebærkørsel på tværs af feltet, kæmper med hinanden. Billedet er ret sjovt, men det må ikke glemmes, at begivenhederne udvikler sig seriøst.

Efter at have begyndt at spille Cuisine Royale, skal du gå gennem en overlevelsesskole. Projektet blev udviklet i den kongelige kampgenre, når deltagerne i simulatoren skal blive den eneste overlevende. Den nederste linje er, at krigerne er på stedet med klare grænser, som gradvist komprimeres. Det er vigtigt at forblive altid i den aktive cirkel, fordi helten begynder at miste vitale tegn ud over sine grænser. Som følge heraf er der mindre og mindre ly, konkurrencen om artefakter øges, det bliver lettere at afslutte fjenden, men samtidig øger faren for at blive offer. For at blive medlem af den episke kamp, ​​skal du downloade spillet Cuisine Royale. Nu er den mest interessante karakter skabelse. Arm helten og vælg uniformer. Særligt underholdende bukser med et trendy print af svamp, kirsebær, polka dot og så videre. Forresten, hvis du forener med andre spillere i en lille gruppe, kan tegningen blive et identifikationsmærke af sig selv. Der er tre spiltilstande:

  • Odinochnyy
  • Parking med en anden player
  • I et hold på op til 4 deltagere

Magic elementer til at hjælpe dig.Ingen ét plot er færdig uden ekstra ting, og her findes de også. For eksempel kan lyserøde fluffy hjemmesko, kaniner være nyttige. De vil ikke kun effektivt supplere outfitet, men også fordoble hoppens højde. Som du kan se, vil det være sjovt at spille Royales spil, så hold kig på artefakter, der hjælper dig med at overleve og se, hvad ellers forfatterne har forberedt.

Alle nyttige artefakter, i stedet for traditionelle førstehjælpssæt, finder du drippere, der gendanner tabt helbred. Kræfter vil give stegt kylling, pizza og bageriprodukter. Særlig karisma giver en cigar, der styrker evnen til at modstå fjendens angreb. Vi støder også på poser med ammunition og våben, herunder traditionelle granater, maskingeværer og pistoler fra de amerikanske, tyske og indenlandske typer. Men da Cuisine Royale iPlayer ikke er et almindeligt spil, findes der ofte køkkenredskaber ud over klassiske våben. Det er nødvendigt at nævne, at spillet Kuzin Royal garanterer 100% ærlige Luthboxes, hver finder bliver den fulde ejer af indholdet af det fundet køleskab. Hver har sin egen lille assistent-minion, der er involveret i arbejdet, når han flytter fra første person til tredje.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags