Cultures Online

Alternative navne: kulturer online, online spil kulturer, kultur slå online, kulturer 2 online

Hvis du er interesseret i løbet af civilisationen, hvis du tegner på den gamle historie vikingerne, og hvis du ønsker at være i skoene af en af ​​dem, så den gratis browser baseret multiplayer online spil Cultures [_1_ ] i strategi-genren - det er hvad du har brug for. Fornøjelig spillets interface, godt trukket tegn, farverige bygninger - det er hvad der gør gameplayet underholdende for publikum. Desuden er spillet helt tilpasset til de russisk-talende brugere, og kræver ikke store edb-ressourcer. For at spille spillet Cultures online skal du bruge en computer

·                    Med operativsystemet Windows 98/ME/2000/XP/Vistax32/Seven

·                    ПроцессорIntelPentiumIII 1 GHz

·                    Hukommelse 256 Mb

·                    Video 64 MB

·                    Internetforbindelse

·                    Browser

Det skal bemærkes, at uden registrering Cultures Online leg vil ikke fungere. Men du behøver ikke bekymre dig, fordi registreringen i spillet Cultures Online standard og ikke vil tage meget tid. Først og fremmest, er du nødt til at gå til den officielle hjemmeside for spillet og klikke på "Tilmeld" knappen. Efter at en standard tilmeldingsblanket, hvor du skal indtaste:

·                     Navn

·                     E-mail

·                     Kom op og bekræfte en adgangskode

·                     Læs og acceptere brugeraftalen

Hvis det ønskes, kan du abonnere på nyhedsbrevet. På dette i din Cultures online registrering er overstået, og du straks komme ind i spillet.

I begyndelsen er du nødt til at vælge det spil verden af ​​de fire tilgængelige

·                     Novgorod

·                     Moscow

·                     Kazan

·                     Tagil

Cultures online spil beder dig om at bestemme race af spillerens karakter.

Deres spillet to

·                     Vikings

·                     Asiater

Når du har valgt en race, du kommer til at skabe karakter siden, uden hvilken det er umuligt at spille spillet online Cultures Online . Du er nødt til at vælge en af ​​seks foreslåede billeder (3 mandlige og 3 kvindelige), og derefter tilpasse det for dig selv ved at vælge den farve og stil af den karakter. Oh yeah, glem ikke at komme med navnet på hans helt. Alle, der er nu muligt at spille Cultures Online . I begyndelsen af ​​spillet for dig, vil blive sat i spidsen for et spil karakter, der vil hjælpe dig med at håndtere ledelse i spillet. I spillet er du nødt til at udvikle din helt, sende ham til kamp, ​​men glem ikke om udviklingen af ​​landsbyen.

Alle bygninger og faciliteter i landsbyen er bygget fra en kombination af fire basale ressourcer, der kan og skal producere

·                     Tree

·                     Stone

·                     Iron

·                     Gold

Hertil kommer, at spillet stadig præsenterer Points of videnskab, der vil være nødvendige for at udvikle nye teknologier og briller afspejler stemningen af ​​de landsbyboere - de er ansvarlige for at forbedre bygninger. Selvstændigt udvikle alle de ressourcer af helten i Cultures Online vil være vanskeligt, så du skal leje vikingerne, at du er nyttige, ikke kun for udvinding af ressourcer.

Spillet indeholder tre typer af våben til hver klasse

·                     Ax

·                     Bow

·                     Sword

Spillet indeholder i alt fem karakteristika helten

·                     Kraft

·                     Agility

·                     Luck

·                     Mind

·                     Endurance

For hvert nyt niveau helten får 1 point, og for hans arbejde i særlige bygninger kan forbedre ydeevnen af ​​

Af udarbejdet på stenbruddet

Mind udvikle sig i laboratoriet alkymist

Endurance undersøgelse om jernmine

Guldmine fanget held

Agility fås på savværket

Spil Cultures online kan du vælge tegn såsom:

·                     Warrior

·                     Berserker

·                     Shooter

Warriors bruge en én-hånds våben og et skjold. Når en kriger er derhjemme, vil det være nyttigt at arbejde i et savværk og et stenbrud til at udvikle indikatorer for styrke og smidighed.

Berserkers foretrækker to-hånds økser, der tager en stor indsats. Derfor, for at Berserker ikke sidde derhjemme keder sig, vil det være nyttigt at arbejde i stenbruddet.

Arrows ramte målet på afstand, og til dette, han har brug for at vedligeholde færdigheder og ramte kold sind. Derfor, når skytten derhjemme, vil det være nyttigt at arbejde i laboratoriet af alkymisten.

Spil Cultures online vil tilbyde du foretage kampe med monstre, men ikke kun, som kampen mod andre spillere i spillet forudsat. Ud over evnen til at skabe klaner med dine venner og klaner til gengæld få hele øen til din rådighed.

Tilmeld Cultures Online vil åbne foran dig mulighed for at dykke ned i det ukendte verden af ​​sjov, rejser med venner, at du får fornøjelse.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags