Damoria

Alternative navne: Damoriya

Damoriya Online - en gratis multiplayer online browser-baseret spil, skabt i den genre af tur-baseret browser strategi, de analoge verdensberømte spil "Heroes of Might and Magic".

Hvis du ikke er fremmed magi og dybt nede du drømmer om eventyr og ridderlig turneringer eget rige, online spil Damoria designet til netop dig.

Perfect fantasy indstilling, som giver os Damoriya online spil, er en anden faktor, der gør dig hængende længe Damoria Online og nyde gameplayet i timevis.

Deltag i spillet Damoriya ikke tage meget tid, og dens nice feature er stiliserede til gaming verden. Du skal indtaste grundlæggende oplysninger, så vil du modtage et brev om aktivering af spil konto og voila - du har et fuldgyldigt bosiddende i dette fantastiske land. Tilmeld Damoriya enkel og klar for alle, selv en nybegynder i online gaming.

Damoriya online spil, som er en værdig fortsættelse af serien "Heroes" og "Stronghold". Mange fans af genren ofte klager over, at spillet ikke er nogen magisk komponent. Men vi vil skynde mig at berolige dig, som et alternativ her er en alkymistisk ting, så du kan skabe enkle, tilsyneladende elementer helt magiske ting.

Den økonomiske komponent, som kan prale af os Damoriya Online spil, arbejdede alvorligt nok. Når du begynder at spille spillet online Damoriya, på vej til udvikling og accept af alt dit imperium du bliver nødt til at hæve sit rige ved at dyrke det, og parallelt gennemføre røveriske handlinger, engagere sig i interne gruppedrab krige og konflikter.

Begyndere begynder at spille spillet online Damoriya kan føle dig fred Damorii komfortabel og ikke bekymre sig, at deres voksende kongerige i øjeblikket fejet væk horder af angribere. For at gøre dette spil har en vis buffer periode, hvor du ikke vil røre, hvilket giver dig mulighed for at stå op og gøre nogle finansiering til at styrke positionerne for gaming verden.

Spillet er helt Russified, og den russisk-talende samfund i at udvikle det ganske hurtigt. På trods af dette, i spillets verden hver dag er der titusindvis af tegn fra helt forskellige lande og dele af kloden.

Indse, at for spillerne er meget vigtig strategisk komponent, spiludviklere gjorde deres bedste, kommer op med forskellige bygninger og enheder. Forge, stalde, uddannelse dyst grunde, kroer og selv restauranter - alt er til din rådighed og klar til opførelse og forbedringer. Spil damoriya vide dette, bliver det meget interessant. Der er endda nogle tunge våben som en katapult. Og soldaterne kan bære spyd, buer, og brug, selvfølgelig, de bedste sværd, men et par af de typer af middelalderlige våben, som er til stede i spillet.

Særlig opmærksomhed skal rettes mod valget af den oprindelige område. Hver af grunde har særlige bonusser, når man bygger sit slot på det. Dette henviser til valget omhyggeligt! Ja, i sådanne spil som Damoriya spille til sindet.

Mærkeligt nok, spillet har sin logiske konklusion. Sidste fase af udviklingen af ​​karakter i spillet er at blive den første position i rækkefølgen af ​​spillere. Efter dette, er behovet for udvikling tabt, men de virkelige spillere kan fortsætte med at spille, som beviser deres egen styrke og ikke lade nogen til at gribe ind i deres eftertragtede bly på listen over helte. En sådan socialisering tilføjer en konkurrenceparameter og gør gameplayet mere spændende.

Afslutningsvis er det værd at sige, at spillet er lavet af meget høj kvalitet, og hendes jævnaldrende i det globale netværk er meget lille. Og hvis sværdet på din væg er endnu ikke støvede og din trofaste ganger venter på dig på døren til dit hjem, så skal du ikke slentre, snarere registrere i spillet og bevise for alle, at du er værdig til at blive den stærkeste helten Damorii!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags