Gave

Alternative navne: Dar bogov, gudernes gave

Gudernes gave Online - en gratis multiplayer online rollespil spil, der er en værdig gaming produkt pipeline. Spillet foregår i et særligt magiske verden af ​​Dar. Denne verden er på randen mellem liv og død, fordi dens beboere for nylig oplevet en hidtil uset ødelæggende magt i sin katastrofe navnet "Kara". I denne verden er der kæmper indbyrdes guder højre og venstre hånd.

Deltag i spillet gudernes gave er meget enkel, og vil ikke tage meget af din tid. Alt du skal gøre - er at indtaste et brugernavn og en adgangskode for at få adgang til spillet og din e-mail-adresse, som senere vil du få en meddelelse om, at registreringen afsluttet gave fra guderne. Efter dette, vil du nødt til at vælge deres egen protektor gud, der er en reel mentor. Valget af denne afhænger meget på vejen til at blive og din karakter. Left Hand guder - guder af onde kræfter, død, evig lidelse og frygtelige grusomhed. I modsætning til dem, guderne Right Hand - Gods of harmoni, godhed og retfærdighed. Afhængig af den valgte side, før du åbner mulighed for at blive en discipel af Jomfru Maria, eller festen for Defender, ellers Terror Destruction eller sorg, hvis du beslutter at vælge vejen til venstre. Det er vigtigt at huske på, at valget af den patron kan gøre én gang.

Afspil gudernes gave vil, uden undtagelse, hver, fordi spillet er ret krævende på specifikationerne for din personlige computer. Alt hvad du har brug for - en computer med en browser forbundet til World Wide Web.

Behageligt glad grafisk komponent i spillet. Det vil blive værdsat af selv de mest erfarne spillere. Tegn og bygninger trukket i stor detalje, og skønheden i de steder, kan ikke stoppe undrende, selv efter mange timers spil. I sum, som alle er komponenter af en vidunderlig atmosfære, hvor ufrivilligt nedsænket begynder at spille. En følelse, som hvis du er i sandhed får i denne mest vidunderlige magiske verden.

Gudernes gave online spil, der vil behage alle spiller interessant og kvalitet designet kampsystem. Så sejr i kamp afhænger af, hvor godt du kombinerer de kendte typer af angreb du eller særlige færdigheder af den karakter. Et andet vigtigt aspekt er, at i regi af nogen guddom passerer scramble. I begyndelsen kæmper med sine jævnaldrende modstandere, beslutter i høj grad resultatet af slaget og lykke, men med udviklingen af ​​din karakter, du får mere og mere kontrol over din kamp effektiviteten af ​​sammentrækninger. Bør ikke bare ignorere det faktum, at brugen af ​​din karakter, fordi det afhænger direkte af omfanget af de skader, som vil blive afspejlet gennem kvalitet ringbrynje eller en god hjelm.

Det vigtigste element i spillet er tilstedeværelsen af ​​såkaldte gaver - særlige evner fik karakter, hvis han følger stien til hans ulasteligt protektor gud. Hver af guderne giver ordre til sine tilhængere er et unikt sæt af "gaver". Gennem dette spille spillet online meget interessant gave fra guderne.

Valutaer som spil gudernes gave giver online karakter - en sølvmønt. For dem, har du mulighed for at købe til sin menighed diverse udstyr og våben. Sølv kan også blive brugt på andre nyttige og vigtige ting i heltens rejse. Gaven af ​​guderne til at spille bliver mere interessant med hvert nyt niveau taget, fordi med stigende karakter, støt stigende sine mange egenskaber, såsom for eksempel angreb eller forsvar.

Online spil gudernes gave - er alt der er nødvendigt for alle, der ønsker at slappe af, ikke kun kroppen, men også sjælen og få en masse glæde af online underholdning. Og endnu mere, så hvis du begyndte at spille spillet gudernes gave med deres kammerater, er der ingen tvivl om, at ansvaret for gode følelser i lang tid spillet leveres til dig!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags