Mørke Swords

Alternative navne: Mørke Swords

Dark Swords online - det er et massivt multiplayer online rollespil (gratis MMORPG). I fantasy verden af ​​online spil Mørke Swords, vil du blive konfronteret med konfrontation af brute force og magiske kræfter mørke og lys, samt orden og kaos.

For at deltage i Darkswords spil, er du nødt til at gå kontrollere Mørke Swords. Den første ting du skal gøre er at oprette en konto og uploade din karakter ofsayta spil-klienten. Lad os se på skabelsesprocessen:

1) Vælg din race (race bestemmer følsomhed over for forskellige aktivitetsområder): orker, elvere, mennesker, dværge og Drow;

2) bestemme billedet af den karakter (det udseende, hvor alle kan se det): Tre mænd og tre kvindelige,

3) Vælg de indledende karakteristika (de spiller en vigtig rolle i karrieren af ​​den karakter): Styrke, forfatning, Smidighed og efterretninger

4) Vælg våben: sværd, økse, spyd og kniv,

5) Vælg start byen (dermed du starter dit spil): Seastone, Fort Arkijah og rubiner.

Identifikation Register i spillet Mørke Swords er færdig, og du starter spillet. På din første indrejse i online spil Mørke Swords, tegnet bliver til midten af ​​din valgte by -. "Stairway to Heaven" placering Udstyre din træning tegnsæt uniform, får mindst starte helbredende potions. I fremtiden, din karakter, når du forlader spillet, gemmes hvor spillet var slut for sidste gang.

Spil spillet Mørk Swords Online, du kan engagere sig i forskellige håndværk: Alkymi, Fiskeri, Agrokultura Genetik ...

Dark Swords online spil giver dig mulighed for at købe våben, udstyr og beklædning, samt genopbygge healing potions eller sælge deres trofæer - alt hvad du kan gøre i butikker og andre private steder, som i spillet en masse .

I butikkerne, online spil Mørke Swords, Guild der og skole, hvor efter at hæve sin bekæmpe niveau din karakter kan modtage undervisning og får nye færdigheder, besværgelser og indstillinger (øge bekæmpe niveau sker automatisk, når en vis mængde erfaring på det nuværende niveau).

For at gemme poster og penge for din karakter i spillet Mørke Swords, der er hoteller og banker, der er rigelige i de større byer spil Mørke Swords.

Spil online spil Mørke Swords, kan du gå videre, men sikker navigation af skibe og særlige steder kaldet "Port".

Et væsentligt aspekt af gameplayet i Dark Swords, er PvP kampe, hvor der eksisterer placering Arena. Feature af Arena er en fair kamp uden indblanding. Samtidig i arenaen, kan ikke være mere end to spillere eller grupper af spillere.

Afspil Mørke Swords, du kan stifte bekendtskab med de tre skoler bekæmpe magi og må derfor tre elementer: ild, kulde og Lightning. Fighting besværgelser på bekostning af "modstand" eller andre elementer, afhængig af flere parametre, niveauer af uddannelse, udstyr og ordener.

I en verden af ​​mørke Swords, der er såkaldte Religiøse Skills (deres 3 typer). Stigende Religiøse færdigheder, får du adgang til religiøse steder, der giver mulighed for at få unikke færdigheder, der i høj grad forbedrer mulighederne i din karakter.

I Dark Swords spille Klaner kan dannes (indtrådt klanen kan deltage i klan krige og få en bonus, samt opsamling og kontrol område, komme i hans egen klan eller guld trofæer fra de områder, der kontrolleres). I Mørke Swords sker automatisk hver dag turneringer (her kan du få adgang til butikken alkymi "Gold Bank" og vinde en præmie).

I Dark Swords har en chance for at købe kæledyr (Familiar): ræv, ulv og Pallas. Men bemærk, at familiars brug for din omsorg, betaling for, som vil være deres engagement og dygtighed, hvormed de vil hjælpe dig i kamp.

Ved afslutningen af ​​den gennemgang, kan vi sige, at i mørke Swords spil vil være interessant, da der er mange forskellige quests, lokationer, missioner, er der endda mulighed for at fastgøre knude hjerter af to elskende. Registrering Coming Mørke Swords, kan du prøve det hele. Bliv en del af dette spil!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags