Dawngate

Alternative navne: Dawngate

Spil Dawngate - fantastisk MOBA-strategi, som vil påtage sig rollen som automater karakter. Kørsel mester, kan du tage en uendelig sekvens af begivenheder, der forberedte historien. Waystone Games, et selskab, der er udvikleren af ​​projektet, lover, at manglen på eventyr vil ikke. Perfekt afbalanceret, fleksibel, sjov, dybt gameplay indfanger de allerførste minutter. Desuden spillet fortsætter med at udvikle sig og administrationen ikke høre imod ønskerne fra brugerne at foretage ændringer i overensstemmelse med deres interesser. Nu lægges vægt på evnen til at skabe et fællesskab, en interessant historie, originalt indhold og den frie udvikling af tegnene. Ifølge skaberne, i Dawngate online forblive klassiske MOBA gameplay, plus der vil være et attraktivt spilelementer, der tager sin nyhedsværdi. Passage af vildt sikkert bringe en masse sjov!

Mens spillet er under PTA, detaljeret liste over systemkrav er ukendt. Men det antages, at i dette tilfælde ikke bør være forhindringer og kan endda spille Dawngate computer ejere med en gennemsnitlig konfiguration. Bliv en hjælp Dawngate registrering. Du skal foretage en anmodning om at deltage i at teste spillet, forlader din e-mail-adresse på den officielle hjemmeside. Her finder du den brugeraftale, hvilket betyder vedtagelsen selv.

Begyndte at spille Dawngate, er du nødt til at forstå, hvad der foregik. På kortet over spillet er der to vigtigste korridor. Mellem dem og omkring dem er en skov. I bydelen skove er neutrale monstre, der kan dræbe at arbejde ud. De vigtigste fjender er også andre spillere. Indenfor er der fire korridorer pengeautomat. To af dem er fjenden. De kan prøve at fange at gøre er umuligt at gribe dem en fortjeneste eller mindst pauser. Nå, for at genere fjenden, efterlod ham med ingenting! Du bør stræbe efter at ødelægge fjendens tårne ​​i gangene og i sidste ende til at bryde en andens base for at ødelægge hovedbygningen der. Selvfølgelig skal det bryde den fortsatte eksistens af modstandere, fordi de holder fremragende forsvar. Af den måde, bør du ikke glemme, at på alle og beskyttelse af deres egen gode. Og husk, en gang mere, ødelagte tårne ​​tendens til at restituere sig og ofte angribe dem igen. Kort sagt, vil ikke være kede! Tilføj til alt dette behovet for ressourcer, bytte, som du nødt til at se, at det er nødvendigt at forbedre objekter i din besiddelse, shadowing performance parametre for helten. Fungere som et team, skal du være opmærksom på personlig interesse, ellers hvad er pointen til noget formål? Bekymringer i Dawngate online vil være nok til at lyse op din fritid.

Valg til rollen, kan man se, at der er fire muligheder for at vælge den bedst egnede. Du vil være i stand til at tilpasse helten på deres egen måde, som hver mulighed har nogle bonusser. Og disse bonusser er effektive i visse stilarter af leg. Derudover vil du have et sæt attributter. Brug en af ​​dem kan være på det rigtige tidspunkt. Og, selvfølgelig, er at sige et par ord om de små ting datterselskab. Start elementer vil være seks, og hver af dem er til rådighed to gange bedre. Resultatet er en behagelig variation i våben, uden der, som vi ved, kan du ikke gå ind i nogen kamp. Under gameplay vil du tjene penge og bruge dem efter dine behov. For eksempel, er du nødt til at øge parameter Done - købe de tilsvarende elementer.

Måske i det øjeblik spillet er ikke så perfekt som vi gerne ville, men sikkert den kan finde værdighed kan du ikke hjælpe, men værdsætter. Tilmeld dig nu at have en god tid og få mulighed for at udtrykke deres mening. Held og lykke!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags