DC Universe Online

Alternative navne: DC Universe Online

DC Universe spil - det mest populære spil med en gribende historie og et stort udvalg af de mest spændende måder. Idé til MMORPG selskab Sony Online Underholdning havde lært af den populære tegneserie. Dette indebærer, at de aktører, der her mødte, alle har været kendt længe. Du vil være i stand til at slå som superhelte eller superskurke. Dette er en typisk kamp mellem godt og ondt. Og hvilken side til at vælge - lyt til dit hjerte og bestemme for dig selv. Hvis ikke denne evige konfrontation, indbyggere i fe verden sled til lediggang. Men DC Universe Online venter dig en utrolig mængde af spændende quests, hot sammenstød mellem rigtige spillere, skrupelløse bots fode , som nu og da du nødt til at sætte på plads, nemlig hensynsløst ødelagt. Også du altid nødt til at følge udviklingen af ​​den karakter bekymrer sig om ordentlige våben, udvikle en række fredelig besættelse, lære magi og kampsport. Dynamisk udvikling sluge dig i deres hvirvelvind! Opkald DC Universe Online frit at give nydelse til deres brugere.

DC Universe Online registrering vil tage dig ind i en farverig verden. Du skal oprette en konto ved at udfylde følgende felter: spillernavn, en bekræftelse adgangskode e-mail-adresse, fødselsdato, land. Også dette bør besvare spørgsmålet, hvor hørte du første gang om spillet. Derefter placere et flueben, der ønsker at holde sig ajour med alle de nyheder og enig med spillets regler. DC Universe registreringen er afsluttet efter at klikke på den relevante knap.

At spille spillet DC Universe Du skal være sikker på, at din computer opfylder minimumskravene, der er nødvendige for gameplay-system. Følgende konfiguration vil være egnet

- Operativsystem Windows XP/Vista/7,

- CPU-cyklusser Intel Pentium 4 @ 3.. 0 GHz / AMD Athlon 64 3200 +

- Card nVidia GeForce 7800 / ATI Radeon X1800;

- Video RAM 256 Mb,

- DirectX-kompatibelt lydkort;

- 30 GB ledig plads på harddisken,

- RAM 1 GB.

Kom ind i spillet, skal en nybegynder tage flere beslutninger. Du behøver ikke bare vælge den part, for hvem du kæmper, men supermagter til permanent brug, som i sidste ende skal forbedres. Spil DC Universe Online tilbud magi, gadgets, brandslukning, is, natur eller årsag. Word til dig! Den retning, som du kan lide mest, og vil være ansvarlig for den overordnede taktik, der anvendes i forbindelse med overgangen gameplayet. Så har du brug for at angive, hvordan du gerne vil flytte. Der er tre muligheder. Denne klassiske flyvende, hurtige løb, akrobatiske stunts.

Der er også en opdeling i klasser. Controllere, healere, kampvogne, DPS - der er fire klasser, som du kan hører. Men kun DPS er tilgængelig for alle, der ønsker at blive. Andre klasser har visse begrænsninger. Tja, for eksempel, tanke, ventilatorer kan enten brand eller is.

Må ikke bekymre dig om, at ikke vil være i stand til at forstå de centrale punkter DC Universe online. Erfarne trænere er klar til at komme til din støtte. Her er der en joker, og Bettman og Superman, og Lex Luthor og andre hjælpere, der giver værdifulde råd. Bliv en discipel af en af ​​dem til at forstå lovene for overlevelse i en urolig verden.

Hvad angår våben arsenal i spillet er temmelig imponerende. Er tilgængelige og dvoruchnye, og én-hånds fag, og rifler, og knive, og buer. Disse er blot simple eksempler. Faktisk valget er meget solid, og du har mulighed for at prøve mange dødelige dimser.

Hele smøre begyndte fordi de mørke kræfter har besluttet at opnå magt og til at beslaglægge jorden. Men voldsom modstand førte til det lys, der brød ud en brutal krig, som også forsinket. Kendt en person, der vinder, men alle er klar til at kæmpe til døden. Og hvis du kan DC Universe spille uden at overgive sig, om at fortsætte, indtil det sidste?

Du går i gang træning mission. Er det, at du finder dig selv bevidstløs på rumstationen. Da han genvandt bevidstheden, du indser, at du har brug for at komme ud herfra. Men din vej til frihed kompliceres af sammenstød med monstre. Du er på farten mester kampteknikker og tromler deres vej fra de modbydelige skabninger. Efter endt test, er du transporteret ind Gotham City befolket superpersonazhami. Afhængigt af hvilken fraktion du tilhører, kan gå til politiet station, eller en natklub.

Hvilken stil er mest egnet for dig at spille DC Universe - igen valget er dit. Hvis du ikke er meget omgængelig, single-mode er præcis, hvad du har brug for. Hvis du tørster kommunikation og venligt miljø, deltage ligaen. I dette tilfælde vil alle de resultater være konsekvent. Husk, ingen obyazalovka ikke! Du er fri til at gøre din egen bekvemmelighed!

Uanset hvem du er, har du nogle af de kendetegn, som kræver pumpning. Обратитевниманиенаследующийсписокпунктов: Sundhed, Power, Might, Precision, Defense, sejhed, Dominans, Restaurering, vitalisering, Kritisk Attack chance og Skader, Kritisk Healing Chance og Effekt Stealth Rating. Jo højere dit niveau, og 30 i deres spil, jo flere muligheder. Skills bliver bedre efterhånden, med tiden blive høj.

Spillet vil fortrylle dig fra de første skridt! Kære eventyrere, du helt sikkert vil blive glad! Held og lykke!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags