Deadvide

Alternative navne: Deadvide

Spil Deadvide - postapokapsticheskaya multiplayer rollespil browser fiction-genren. Enhver interesseret i begivenhederne i den nærmeste fremtid, og ønsker at vide, hvad der ville have overlevet på Jorden ændres, anbefales det at besøge den officielle hjemmeside Deadvide online og blive en del af eventyrlige aktiviteter. Noget skete der burde være sket. Fik Spil farmaceutiske virksomheder med deres erfaringer. Deres arbejde har ført til denne katastrofe. Som et resultat af uovervejede forsøg spredt frygtelig pandemi, som for altid ændrede den menneskelige form. Fra nu af, har folk i verden blevet blottet for efterretnings væsener. Zombier er ude efter blod, og ikke ved, hvad de gør. Kun en erfaren leder i stand til for at genoprette ro og orden i deres rækker, organisere dem og få motion. Deltag i spillet vender Deadvide udfordrere sådanne generaler, og så alt vil afhænge af dig personligt, og de bestræbelser, som ikke vil fortryde det i navnet på at nå målet.

At spille Deadvide, behøver ikke høje systemkrav. Computeren skal være tilsluttet internettet, men giver den sædvanlige gameplay uden glitches. Deadvide registrering tager kun et par minutter. Du skal angive en karakter navn, e-mail-rapport, oprette en adgangskode og angive gulvet og vælge en af ​​de bonusser. Klik til sidst på "Start" og gå dristigt ind i den ukendte verden i fremtiden.

For at spille spillet online Deadvide nødt til at beslutte med tilhører klassen. Der er tre klasser af mænd og det samme for kvinder. De adskiller sig på visse punkter. Alle har deres egne fordele og ulemper. Som vi ved, intet er perfekt ikke sker.

Hver nytilkommen tilbudt en af ​​de bonusser, som er designet med henblik på at kunne starte Deadvide leg. Lad os opregne dem, og hvad er mere du vil kunne lide - det er en smagssag. Så dette mængden af ​​penge i det beløb på 100 Z, som du kan købe, hvad det ønsker, tilfældige artefakt, der har en indvirkning på de særlige kendetegn ved kanoner og zombier, 20 forskellige våben eller zombier sammen med cellen, hvorigennem øge chancerne for en vellykket angreb.

Opgaver, som konfronterer dig online spil Deadvide, alsidig og meget interessant. Du vil engagere sig i opbygningen og forbedringen af ​​sin egen database, uddannelse zombie danner enheder og sikrer deres arme krigere, strategiudvikling. Passende uddannelse - nøglen til succes i kamp. Lær, hvordan du korrekt indstillet kanonen på slagmarken, vise din strategiske talent - og detaljerede statistikker efter den automatiske slag vil helt sikkert glæde dig. Og det er rart at høste frugterne af dit arbejde! Efter alt, vil sejren blive krediteret dig visse bonusser. Husk, at på trods af, at kampene sker automatisk, har du mulighed for alle til at iagttage en fugl flyvning. Uanset hvor du står med fjenden, kampsystemet i stil med Tower Defence fungerer altid den samme. Du kan måle sig selv i sådanne steder som flodbredden, tomme by, jungle og mange andre.

Kære Nick, Suck færdigheder af din karakter. Lad det blive uovervindelig, og du vil være stolt af sin skabelse! Deadvide - et spil, hvor meget afhænger af dig selv. Gå ikke glip af muligheden for at påvirke historien i fremtiden. Slip hjem planet svøbe og Ros i den virtuelle verden hans navn. Vi kan kun ønske, at lykken var gunstigt for dig. Tilmeld dig nu og have det sjovt for de mest spændende tidsfordriv!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags