Deepolis - undervandsoptagelser

Alternative navne: Dipolis

Online spil Dipolis - gratis browser baseret strategi spil med tre-dimensionel grafik. Bigpoint virksomheden udviklet en original projekt af sin art, der har betydelige fordele i de nuværende online spil. Spil Deepolis'll dykke ned i dybet af den undersøiske plads. Det er, hvordan verden af ​​fremtiden efter den globale opvarmning. Bliv ejer af ubåd og gå på at vinde det vidder af havet vil hjælpe Deepolis online registrering.

Systemkrav til spillet er minimal:

• Processor Pentium 3, 1 GHz

• 16MB grafikkort

• mindst 128 MB RAM

• Operativsystem - XP / Vista / Windows 7

• Internetadgang

• browsere - Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Opera

Register Deepolis ukompliceret proces. Det vil ikke tage meget tid, da downloade og installere spillet ikke er påkrævet. Deltag i spillet Deepolis kræver, at du indtaste følgende data:

1) Brugernavn - udgør et navn, hvorunder du spiller,

2) Brug en adgangskode, der skal gentages for pålidelighed i den næste linje

3) E-mail-adresse - for tilbagemelding

4) Valg gaming server (forudsat Europa1, Test server Europa2, Amerika1)

5) fødselsdato

6) dit samtykke til de vilkår og betingelser for spillet.

Efter at have udfyldt tilmeldingsblanketten, skal du klikke på Register-knappen og Dipolis online vil gøre dig unik indbygger i den undersøiske verden. Nedsænket i en dybde, kan du vælge en af ​​de tre kaster, som kæmper ikke kun for at overleve, men også magt til havet plads.

Giver online spil Deepolis beslutte, hvad der er mere til smag af følgende cast:

• Nauta (Nauten)

• Siona (Scion)

• Dzhafnary (Jafnhar)

Nauta - neutral cast, der beskæftiger sig med handel og forskning. De er efterkommere af de forskere, der formåede at overleve. Fredelig fraktion, der besidder de mest afbalancerede bådene er tilladt at handle på eventuelle fjendtlige stationer kaster.

I Zion den stærkeste defensive system. Disse meget kultiverede indbyggere i den undersøiske kongerige udstyret deres både beskyttet. De kan svømme tæt på stationerne Nauta og samarbejde med dem. Men territorium dzhafnarov dem bedre ikke at nærme, da sidstnævnte ville åbne ild uden varsel.

Dzhafnary aggressiv og militant konfigureret. Deres samlede båd kan rumme masser af udstyr. Nuklear teknologi er deres primære interesse. Også afhængige olie udvikling. Denne kastesystemet er til rådighed til at handle med fund, men fra fjendtlige Zion bedre at holde sig væk.

Dipolis spil har en veludviklet økonomisk system. Du kommer til at svømme i vandressourcer, som derefter kan sælges. For vellykkede transaktioner nødt til at undersøge processen for udsving i råvarer pris. Stadig i spillet er der sådan en ting som et ekstra, for at hjælpe Deepolis spille meget mere interessant.

System PvP (spiller konfrontation-system) er ganske enkel. Deepolis online arsenal består af:

• akustiske kanoner

• torpedoer

• bomber

Valg mål nederlag, gør dit bedste for at skyde ham. Sejr bringer kamp punkter, som du har tildelt rang. Rivals er ikke kun mennesker, men de monstre, der lever i den undersøiske rum.

Spil spillet Deepolis online er mulig ved hjælp af disse kamp modes:

• Battle kaster og klaner

• headhunting

• tilstanden intelligens

Vær forsigtig, fare lurer rundt om hvert hjørne og på ethvert tidspunkt kan det ske, at du er nødt til at forsvare dig selv. Efter rute løber gennem fjendens bastioner og fæstninger. Husk, jo mere din klan er sikrere føler, men med den samme kamp, ​​hvor indtaste mere ambitiøse.

Deepolis online spil rumme forskellige quest opgaver, som ydeevne vil tilflyde ressourcer, vildt valuta og endda moduler til skibet. Opgaver er organiseret, så du får anmodninger om at udføre økonomiske, forskning og militære missioner.

Valuta online spil Deepolis opdelt i:

• Tog

• Helix

Udbredelse landsbyer, det tjener også til at købe varer. En Helix er et premium valuta, tjener så meget sværere.

Spil online spil Deepolis muligvis flytte til niveauet næsten uendelige. Nogle spillere endda gå op til niveau 100, men det er ikke kapel. Nybegyndere kan være svært at slå sig ned eller gøre noget valg. Antag beslutte gruppetilhørsforhold. Men ikke gider på dette. I sådanne sager, er spillet loyale og allerede på 5. niveau, er der mulighed for at flytte til en anden klan. Med hvert niveau bliver stærkere og klogere. Hvad først var svag, såsom våben, der anvendes, bliver det perfekt. Så det er sikkert at stræbe fremad, og måske du sætte en ny rekord!

Deltag indbyggerne i den undersøiske univers og nyde de farverige gameplay spil, rejse i tre dimensioner, en række handlinger, der udføres! Den unikke idé med spillet er sikker på at imponere! Lad held forbliver trofaste følgesvend!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags