Desert Operations

Alternative navne: Opera Dessert operationer, operationer Desert, Operation Desert Storm

Online spil Desert Operations - gratis browser spil økonomiske og strategiske genre. Det er et projekt af Looki, ideen om hvilke interesserede fans af militære kampe. Blive en fremragende generel og lede tropperne af den ene side af konflikten, udvikle og forstyrre sin militærbase, besidde moderne teknologi - Desert Operations online i real tid klar til at give det hele.

For at komme ind i den cyklus af spændende begivenheder, Desert Operations kræves online-registrering og har følgende systemkrav:

1) Operativsystem Windows 98/ME/2000/XP/Vista/Seven

2) Processor 800 MHz Intel Pentium ΙΙΙ

3) Hukommelse 256 MB

4) Video Card 64MB

5) Internetforbindelse

Tilmeld Desert Operations - det er et udtryk for dit ønske om at blive en indbygger i den spændende verden af ​​online-spil. Yderligere indstillinger er ikke nødvendige. Deltag i spillet Desert Operations sker på følgende måde:

- Indtast navnet

- Eksisterende email-adresse

- Angiver den adgangskode,

- Sæt kryds i denne accept af Betingelserne

Spil online spil Desert Operations vil starte med en lille base. Da du er den retmæssige ejer af det, behøver at bekymre sig om at opbygge de nødvendige genstande, nemlig:

• generalstab

• University

• Indkøbscenter

• Bank

• Fabrikker

• Kaserne for medarbejdere

• Huse

• havn og lufthavn

• mine

Uden kontrol af Staff kampene bliver umulig. Gennem generalstaben vil Du styrer luft-og søtransport flåde.

Universitetet skabt og produceret en anden teknik. Der er også forskellige undersøgelser. Du vil lære teknikker og lære at producere diesel-generatorer, forskellige typer af missiler, atomkraftværk, bomber, våben, rustninger og meget mere.

Mall er nødvendig for at opretholde handelsmæssige og økonomiske forbindelser. På et tidspunkt kan sættes op til auktion 10 positioner, og købe op til 60 år. Varer er ressourcer såsom guld, ammunition, olie og andre indenlandske produktion.

Banken du holder din opsparing og forskellige værdier. Plus få en procentdel af investeringen.

Mine er et sted for udvikling og produktion af olieboringer i spillet en meget værdifuld ressource.

Fabrikker giver mulighed for at producere deres egen originale ting og bringe betydelige indtægter til sin ejer.

Fra fabrikker i sådanne bedrifter bør være deres art

Olie

Military

Arms

Og, selvfølgelig, huse og barakker er forpligtet til at organisere civilbefolkningen og militæret.

Som du kan se, Desert Operations online spil hver bygning bestemmende for dens funktion. Kun hvis der er tilstrækkelige data objekter og deres udvikling, kan du føle, at du er klar til militær aktion.

Afspil Desert Operations bliver nødt til at forsvare sig mod angreb ved at angribe fjender og genvinde territorium rivaler. Opbygge en stærk hær af forskellige enheder. Strukturen af ​​dine tropper kan omfatte kampvogne, fly, infanteri, navy. En specialiserede enheder, der er designet til forsvar godser. I alt online spil Desert Operations tilfalder 38 typer af enheder. Alle af dem er unikke. Hver har sine styrker, men også lidt sårbar. For at sikre kvaliteten af ​​deres arbejde, og blot findes, nødt til at skabe visse betingelser. For eksempel for at give den nødvendige brændstof for hver anden række enheder til rådighed til at tage sig af de respektive bygninger.

Før du vover at angribe den valgte fjende, foretage en rekognoscering. Spillet er en funktion af spionage. Der er særlige satellitter og stealth-fly. Kun en velplanlagt og velovervejet handling vil lykkes! Spil Desert Operations - det betyder at demonstrere deres strategiske evne til at bruge intellektuelle potentiale ledelsesmæssige legitimationsoplysninger. Og jo mere kraft påføres, vil sødere være en sejr! Besejret modstander er tvunget til at give 33% af bygningerne producerer ressourcer. Bare forestil dig hvor meget sjov dette vil besejre fjenden!

Ressourcer - dette er den første assistent i udviklingen af ​​militær magt. Olie og diamanter i denne henseende bogstaveligt uerstattelige. Også ikke kan undvære petroleum, ammunition, brændstof, guld og selvfølgelig penge.

For at forenkle din overlevelse i den barske verden af ​​Desert Operations, podyschu allierede. Opret din egen eller slutte sig til alliancen allerede dannet. Opretholde venskabelige forbindelser mellem alliancer, og føler, hvor meget lettere det ville være løsningen på mange problemer.

Spil online spil Desert Operations kan, udvikler uden restriktioner. Efter at have nået et vist antal point, gå til nye spil niveauer. I første omgang spillet giver en virtuel assistent. Han vil være i stand til at angive, at hvor bedre at bygge videre på din jordstykke, for at give nyttige fingerpeg om de forskellige aktioner. Novice kan nemt assimileret, uden frygt for angreb fra siden. Evolve roligt indtil indtil du får 2000 point. Det er, når immuniteten slutter. Hvis det bliver aggressoren inden da, pas på hævn modstander. Husk, at jo højere dit niveau, jo højere niveau af fjenden. Spillet er designet, så din udvikling sker parallelt.

Online Game Desert Opera vil ikke efterlade nogen ligegyldig strateg!

Snarere blive medlem af spillet og deltage i intellektuelle konkurrencer mange gamere! Lad formue smil, og du nyde fornøjelsen af ​​deres resultater!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags