Destiny Online

Alternative navne: Fate live

Destiny Online - gratis multiplayer online browser-baseret spil, skabt i genren MMORPG. Det ser ud til, at jo mere du kan tænke på i denne branche igroproma, men udviklerne sat seværdigheder på disse højder, og det er ingen overdrivelse. Destiny online spil baseret på konfrontation af engle og dæmoner.

Registrering i Destiny spillet er simpelt og forståeligt for alle brugere. Efter indtastning af spillets navn, password og e-mail-adresse, skal du bekræfte aktiveringen af ​​dit spil konto og karakter valg vil markere at check Destiny afsluttet. Destiny online spil, hvor ikke vil blive kede sig.

Takket være flash-spilmotor i billedet ser meget levende og en fryd for øjet animerede forskellige faciliteter og generelt gør ser nøje til hvert objekt omhyggeligt. Hvad kan vi sige - designerne gjorde deres bedste.

Et af de vanskelige valg, der vises foran dig i starten af ​​spillet - der vil være det samme spil din protege - Hvidvinget engel eller en glubsk dæmon. Guddommelige Power of Chaos hær eller - er enige, temmelig tung, men de er ikke Menie interessant valg.

Store, selv om en lille hvirvlende klassesystem prale tegn, vi spiller Destiny Online. Heldigvis fora på spillet alle de klasser, der er beskrevet ganske omhyggeligt, så hver spiller fra starten for at bestemme dens spillestil og udvikle din karakter præcis som det kræves af speciale.

Opgave System implementeret i spillet, først som assistent i spillet, takket være hendes nybegyndere hurtigt og nemt blive trukket ind i processen med spillet, og på et højt niveau, færdiggøre quests, kan du nemt optjene erfaringspoint og materielle belønninger i form af forskellige artefakter. Spil spillet Destiny Online mere værd, fordi det realiserede et interessant træk i forhold til kampsystemet.

Behagelig overraskelse for mange vil være, at alle de kampe foregår i real-time system, som ikke er typiske browser-baserede spil. Antallet af rustning, våben og tilbehør, der kan bære din karakter - ingen ord til at beskrive. Det er virkelig, hvad udviklerne sætte deres stramme bydende hånd og hvad deres lejer i første omgang. Selvfølgelig skal vi ikke rabat spillet nok, påføre forskellige færdigheder, som er unikke for hver klasse, drejning kampen ud i en alvorlig strategiske og taktiske mål. Spil spillet online Destiny er meget mere interessant, hvis skulder ved skulder med dig kæmper dine sande venner.

Battles i spillet er opdelt i flere typer: gruppe kampene i arenaen, jagten på forskellige typer af monstre, duel og racemæssig konfrontation. Begyndte at spille Destiny, for hver af de kampe, afhængigt af deres masse, kompleksitet og niveau fjenden, vil din karakter modtage et bestemt antal point af erfaring.

Det skal bemærkes, at klan-system i spillet fungerede bedst: du kan deltage i et eksisterende guild eller oprette din egen, samlet under sit banner de bedste spillere og starte en krig med de andre grupper. Klan - er ikke et tomt ord, foruden besiddelse af kommunikation, kan du bruge forskellige klan bonusser, og selvfølgelig hjælpe kammerater i falske situationer.

Dette spil vil appellere til mange beundrere online-RPG, fordi det indeholder alt det, du har brug for god underholdning i gaming verden Destiny spil, hvor du ikke bliver træt i lang tid. Og hvis du er i et kontor overfyldt og ubehagelige følelse af eventyr stadig sårer dig - begynde at spille og bevise for enhver, at du er den stærkeste!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags