Deus Ex Mankind Divided

Alternative navne: Deus Ex Mankind Divided

Game Deus Ex Mankind Opdelt om verdens sammensværgelse.

One-bruger rollespil Deus Ex Mankind Divided blev efterfølgeren til serien Human Revolution, udgivet i 2011. Nu forbereder Eidos Montreal under forlaget Square Enix sig for at frigive en efterfølger, der fortæller om begivenhederne i plottet i 2 år efter første del. Selv om spillet vil blive frigivet kun 23. 08. 2016 g, er det kendt, at Deus Ex Mankind Divided download er tilgængelig til platforme:

 • PlayStation 4
 • Windows
 • Xbox One

Stes-shooter med tegn på en skydespil fra den førende person udfolder begivenheder i 2029. Fremtiden er ikke så langt, men forfatterne gav spillet verden med teknologier, der sandsynligvis ikke er tilgængelige for menneskeheden endnu. Selvom vi har at gøre med fiktion, kan du indrømme noget.

Short på plottet.

Hvis du gør forudbestilling, kan du downloade Deus Ex Mankind Opdelt før deadline. Beskadigede lemmer eller organer erstattes med bioprosteser, og folk får nye muligheder. Nogle bruger deres fordel til kriminelle formål, og dette sætter samfundet i stand mod alle"mekaniserede"borgere.

Situationen bliver opvarmet Modificeret betragtes som udstødte og tvunget til at leve isoleret. Blandt dem er Adam Jensen en agent for Interpol under omslag. Han er bevæbnet med mekaniske bioprosteser og moderne våben. Han er en fremmed i almindelige mennesker og blandt sådanne mennesker som sig selv. Derfor er det vigtigt at fastslå den korrekte adfærdsmodel for at afdække en hemmelig sammensværgelse og forstå, hvem der kan stole på.

Players skal udvikle Adam's evner og gøre ham til en snedig, stærk og behændig kriger. Våben vil også være tilgængelige for forskellige prøver, og det kan opnås ad gangen under passagen. Under skirmishes vil helten miste energi, men i modsætning til tidligere serier, hvor du var nødt til at finde en måde at genoprette det på, sker det nu automatisk. Den er monteret i en børste og udlader 4 ladninger. Ændret funktionaliteten af ​​nano-blade, de kan fungere som et fjernvåben, og i underarm af Adam monteret PEPS ulovlig stødpistol.

Fraction og tegn.

Det er kun naturligt, at folk i denne situation blev opdelt i to grupper:

 • KPA koalition af rettigheder augmented
 • OP 29 operativ gruppe

KPA er en ikke-statslig gruppe, men har en vægt i den politiske verden, da den repræsenterer en betydelig del af befolkningen af ​​forstærkede mennesker. En koalition er beliggende i Tyskland, og den ledes af tidligere læge Talos R cker. For nylig er organisationen blevet anklaget for terrorhandlinger, på trods af sine fredelige udtalelser.

OP 29 optrådte på grund af beslutningen fra statslige organisationer i forskellige lande og er udstyret med fuldmagter.

I hver fraktion møder du flere tegn. I rækken af ​​CPA er:

 • Talos Rucker leder af koalitionen. For at beskytte de forstørrede mennesker foretrækker han ikke-voldelige metoder, men nogen erstatter det.
 • Victor Marchenko er tilbøjelig til radikale metoder.
 • Vatslav Koller uprincippet ingeniørforstærkning under dækket af mafiaen Zhvani.

Composition OP 29:

 • Adam Jensen ønsker at stoppe Illuminati for at redde verden.
 • Jim Miller Direktør for filialen.
 • Alex Vega hjælper Adam med at finde ud af alt om Illuminati.
 • Cicaine er en pilot i Adam-gruppen.
 

Spiller også