Deus Ex Mankind Divided

Alternative navne: Deus Ex Mankind Divided

Game Deus Ex Mankind Opdelt om en global sammensværgelse.

Dusp Mankind Divided er en efterfølger til Human Revolution serien, udgivet i 2011. Nu forbereder Eidos Montreal under forlaget Square Enix sig for at frigive en efterfølger, der fortæller om begivenhederne i plottet 2 år efter første del. Selv om spillet vil blive frigivet kun 23. 08. 2016, er det kendt, at Deus Ex Mankind Divided download er tilgængelig til platforme:

 • PlayStation 4
 • Windows
 • Xbox One

Stealth shooter med tegn på en skydespil fra den førende person udfolder begivenheder i 2029 Fremtiden er ikke så fjern, men forfatterne gav gaming verden med teknologier, der usandsynligt er tilgængelige for menneskeheden. Selvom vi har at gøre med fiktion, kan du tillade noget.

Løb rundt om plottet.

Hvis du forudbestiller, kan du downloade Deus Ex Mankind Opdelt i forvejen. I fremtidens samfund er videnskab og teknologi gået så langt, at de har lært at ændre folk. Beskadigede lemmer eller organer erstattes af bioprosteser, og folk får nye muligheder. Nogle udnytter dem til kriminelle formål, og dette sætter samfundet i stand mod alle "mekaniserede" borgere.

Situationen bliver glødende modificeret betragtes som udstødte og tvunget til at leve isoleret. Blandt dem er Adam Jensen en Interpol agent undercover. Han er bevæbnet med mekaniske bioprosteser og moderne våben. Han er en fremmed i almindelige mennesker og blandt andre som sig selv. Derfor er det vigtigt at bestemme det korrekte mønster for adfærd for at afdække konspirationen og forstå, hvem der skal stole på.

Players til at udvikle Adams evne til at gøre ham til en listig, stærk og smart kriger. Våben vil også være tilgængelige for forskellige prøver, og det kan opnås på et tidspunkt i færd med at passere. Under skirmishes vil helten miste energi, men i modsætning til de foregående serier, hvor du var nødt til at finde en måde at genoprette det på, sker det nu automatisk.

Blandt de nye produkter fra Deus Ex Mankind Opdelt på en pc, vil du se et titanium skjold, der midlertidigt beskytter mod fysisk skade. En anden helt har erhvervet et Tesla, et nyttigt våben, der virker som en stun gun, men med en mere kraftfuld elektromagnetisk ladning. Den er monteret i børsten og frigiver 4 ladninger. Nano-knivens funktionalitet er ændret, de kan fungere som et fjernvåben, og en ulovlig stødpistol er monteret i underarmene til Adams PEPS.

Faktioner og tegn.

Det er helt naturligt, at i denne situation er folk opdelt i to grupper:

 • KPA koalition af rettigheder forstærket
 • ОП 29 driftsgruppe

CPA er en ikke-statslig gruppe, men har vægt i den politiske verden, da den repræsenterer en betydelig del af befolkningen i forstærkede mennesker. Koalitionen er beliggende i Tyskland, og den ledes af en tidligere læge Talos Rucker. For nylig begyndte organisationen at beskylde terrorhandlinger, trods sine fredelige udtalelser.

ОП 29 optrådte på grund af beslutningen fra de statslige organisationer i forskellige lande, og den har fuld myndighed

I hver fraktion møder du flere tegn. I rækken af ​​CPA er:

 • Talos Rucker, leder af koalitionen. For beskyttelse af forstærkede mennesker foretrækker ikke-voldelige metoder, men nogen erstatter det.
 • Victor Marchenko er tilbøjelig til radikale metoder.
 • Watslav Koller unprincipled augmentation ingeniør under omslaget til mafia Zhvali.
OP000: Sammensætning OP 29:

 • Adam Jensen drømmer om at stoppe Illuminati for at redde verden.
 • Jim Miller filial manager.
 • Alex Vega hjælper Adam med at finde ud af alt om Illuminati.
 • Chikain pilot i gruppen af ​​Adam.
 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags