Dishonored

Alternative navne: Dishonored

Spil Dishonored - et unikt pc spil skabt i genren - handling. Spillet blev udgivet i 2012, året og i et par dage, spredt rundt omkring i verden! I dette spil er en fornøjelse at spille, er meget interessant i dette spil plads, utroligt fascinerende og spændende synes enhver gamer storyline. Dishonored fortjener al lovprisning. Pc spil vanæret fyre opfundet og udviklet deres virksomhed - Arkane Studios. Udgivet dette spil firma - Bethesda Softworks. Men udgiver i Rusland, var virksomheden - 1C-SoftKlab.

Dette spil henvender sig til et stort publikum. Hvis du spiller dette spil en gang, du vil have mere og mere, oftere og oftere i dette spil tilbage. Så hvad er det om dette spil, at det indsamlede million formue til det firma, der opfandt og indsamlet på skærme milliarder af mennesker over hele verden? Vi vil fortælle dig: historien er både enkel og kompleks. Det er fyldt med spændende kampe og træfninger mellem de forskellige karakterer i spillet. Plottet selv i dette spil kan ikke sammenlignes med noget spil, dette spil er uafhængig. Ingen analog, ingen spil, der pludselig kunne mærke spillet Dishonored. Alle begivenheder i spillet er bygget dyster, og som kan være anderledes - Millioner af mennesker i forskellige byer og lokaliteter lider pest. I byer uden sædvanlige kæde af liv, folk ikke dø, ikke født. Der er en anden cyklus - nogle mennesker bliver syge med pest, die og erstattes af nye mennesker er smittet. I alt dette universelle kaos, måske ved en fejltagelse, dræbte elskerinde empire Øer. Dette mord fandt sted i den centrale hovedstad i imperiet. Fordi at dræbe elskerinde Lord bodyguard blev svært beskadiget, det er simpelthen indrammet. Hovedperson navn - Corvo Atta. Det er denne Herren. Det eneste håb for frelse, unge arving elskerinde Emily - kidnappet. Spillet starter med, at du vågner op i skoene af Corvo. Du vil se, at du er bag tremmer i fængsel, hvor du skal undslippe. Først synes, at spillet i høj grad strammet, men alt ændrer sig, efter de første par timers spil, når du begynder at foreslå.

I Dishonored utroligt sjovt at spille. Historien i sig selv er fint tanke, genskabt ånden mens. Hver gamer vil føle de frygtelige begivenheder, der har ramt dette spil verden. Dishonored spillet er enestående, fordi det er ret kedeligt. Det er virkelig en masse sjov og meget lumske ting, der vil ønsker at gå.

Altid se på internettet Dishonored video, det vil hjælpe dig endnu mere for at opdage dette unikke spil, og så kan du downloade Dishonored. Gå til spillets officielle hjemmeside (http://www. vanæret. com /), så du også kan finde en masse interessante ting.

Til sidst vil jeg sige, at dette spil ikke efterlade nogen ligegyldig. Vi er naturligvis alle venter til en fortsættelse af dette unikke nye spil. Genere en smule, og du vil passere på denne måde i spillet til ende! Du være i stand til at overmande dig! Husk en ting, at borgere uden du ikke klare ulykke, som slugte dem! Held og lykke i spillet! Begynd!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags