Divide & Conquer

Alternative navne: Divide and Conquer, D & C

Du elsker alt er forbundet med kosmos? Derefter dividere & Conquer online skabt netop til dig! Lokal stjerne er ikke alt for dyster og desuden er ikke tilgængelig. Fordi, hvor der er mennesker, der ikke forventer fred og ro. Og dele og erobre online spil beviser dette orden allerede et navn.

Således systemkrav:

• Modern operativsystem (XP, Vista, Windows7)

• Skærm opløsning på 640 * 480, som minimum vil være den bedste endnu, 1024 * 768,

• En moderne web browser (Opera 8 er ideelle. 5, Safari, IE5. 5, Firefox, Camino, Mozilla 1. 5)

• Tilslutning til internettet via et modem eller GPRS.

Til at begynde arbejdet på de store planer om at erobre rummet, skal du først, på den officielle hjemmeside for spillet, passerer scenen Registration del og hersk. Der skal udfylde standardformularen:

• angive navn,

• adgangskode,

• en gyldig e-mail;

• dit køn og fødselsdato.

Efter starten bestemt race. Registrering i del og hersk spil giver mulighed for at blive medlem af en af ​​følgende nationaliteter: Fatas, Techs, Nye Mennesker, Wanderers, Grayers, Mørke Watchers, Rage Stones. Du kan finde en beskrivelse af hver af dem lige på stedet. Til at begynde med er bedre at vælge en standard menneskelige race - Nye Mennesker. Senere kan du forvandle det (og nogen af ​​de ovennævnte), som du ønsker, og dermed få din egen, unikke mennesker. Da online spil Divide & Conquer officielt gør det muligt at skabe for sig selv utallige konti vil være din fantasi, hvor svir. Af den måde, bare så i Divide and Conquer Online anbefales at først oprette allierede - i dit ansigt, så at sige. Ellers kan du temmelig hurtigt elimineret.

Når du har besluttet på og oprette din race, del og hersk trin registrering kan betragtes som fuldstændig. Det næste skridt - valget af "hjem" i verden. De, der ønsker at skabe deres eget imperium, bedre bosætte sig i periferien. Under alle omstændigheder, til din rådighed fra starten kun en lille gruppe af enheder: guvernør, en enhed af selvforsvar, kolonisterne, tre sonde udforskning og shuttle til at flyve. "Begynd at spille spillet online del og hersk" indebærer en "find en passende planet." Først skal du bruge sonder, og først derefter indlæses i rumfærgen og gå til udviklingen af ​​planeten. I øvrigt kan denne søgning udføres mere end én dag. For begynderen den mest praktiske løsning ville være planeten har det største område, hvilket betyder flere ressourcer, mennesker og penge.

For at begynde at spille spillet Divide and Conquer Online anbefales at stifte bekendtskab med de grundlæggende funktioner og regler, der i det samme sted - den officielle hjemmeside for denne tur-baseret strategi. Det er her, at du vil lære i detaljer om de står i rimeligt ressourcer (mineraler, energi, økologi), særlige spil bonusser og klimatiske forhold i de planeter med dine udvalgte folk. Tre gange om dagen er beregnet træk. Så to gange om dagen spiller ind og hersk ville være tilstrækkelig.

Som nævnt ovenfor, meget navn forklarer online spil Divide and Conquer at prioriteterne for spillere skal placeres i nærheden af ​​deres diplomatiske forbindelser. Fans af den politiske intriger vil opdage en bred vifte af aktiviteter, der dækker forholdet og "krigen-union-neutrale" og "suzerain-vasal."

Total: Afspil del og hersk, helt sikkert du ville være interesseret, på trods af nogle mangler ligegyldige, giver indtryk af en bølge af udviklere. Hvis du blænde nat himmelske rum, så prøv at spille værd alligevel. En anden ubestridelige fordel: del og hersk spil online helt gratis! Så ... held og lykke!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags