DK Online

Alternative navne: DK Online

Spil DK Online - multiplayer rollespil er fantastisk. Dens beslutningstagere, det koreanske selskab Aeria Games, gav dig den fabelagtige verden af ​​spillet. Selvfølgelig er her ikke uden kampe og erobringer låse. Alt er baseret på eventyret, er videregivelse præsenteret for dig på sitet. Gameplayet foregår i spillet DK Online online.

I begyndelsen af ​​spillet, til gavn for spillet, du tilrådeligt at kontrollere, at din computer som simple gennemsnit systemkrav:

· Gennemsnitlige pc-indstillinger,

· Tilslutning til internettet,

· Tastatur,

· Mus.

Her står nu til at oprette din konto, er du nødt til at udstede i spillet. DK Online registrering ikke tager meget tid og forårsage problemer. Vigtigere er det, rådgive, kontrollere de oplysninger, du giver

1. Besøg den officielle hjemmeside for spillet Drage Knights Online,

2. Gå til - spille gratis beta-version,

3. Kan vælge at registrere via et socialt netværk Facebook,

4.. Hvis du beslutter at fortsætte med registreringen her, klik på den linje, hvor jeg spørger, om du har en konto,

5.. Giv dit gyldig e-mail-adresse,

6. For at vælge måned, dag og år for din fødsel,

7. Indtast koden i den angivne vindue, der er noteret næste;

8. Tap - play.

Din anmodning om at spille i beta version afsendt. Vent du har ikke lang tid.

Når tiden kommer til DK Online spille, du nødt til at vælge en helt. Sammensætningen af ​​enhver klasse og race, du indtaster. Hvilken side vil du tage. Skaberne, spillet DK Online, bliver du tildelt for fire løb: Lycan, Elf, Menneske og Felynx. Og disse fire klasser:

  • Sorceress,
  • Warrior,
  • Paladin,
  • Shadowmage.

Sorceress - virkelige revolutionære, der besidder den magiske af gamle drager. Med agility hærgede på fjender, hvilket giver dem en kraftig indvirkning på deres magi. Holder fjender på afstand.
Warrior - spiller en vigtig rolle i kampene. Stærk på de forreste linjer, kæmper til den bitre ende. Stærkeste kriger nærkamp.

Paladin - hellige krigere nær slaget, er vogtere af Lyset, tror på gudinden Dione. Kæmper med sværd og skjold. Påfør den store skader til hvid magi. Har gode rustning.
Shadowmage - har magi, men dette er ikke en drage, og dens egenart. Bedre slagsmål på store afstande.

Når du vælger en race notat, at de ikke svarer til alle klasser, det vil sige, når du vælger en race, kan du kun være i bestemte klasser.

Du opretter dit slot, at du vil forsvare fra frygtelige monstre hele gameplay. Hvis du pludselig ikke dvæle i kampen, slottet går i besiddelse af en anden fraktion. Og kampen for dit slot kan genoptages i næste uge. Monsters du ikke dræbe meget. Erfaringen giver næsten ingenting, for mordet på et par dusin mobs.

Spil spillet online DK Online temmelig underholdende. Dette spil har formået at lokke grafik i høj kvalitet, let at bruge, og det er et paradis for elskere af smukke fantastiske billeder af alfer og varulve. Velkommen spillere i forskellige aldersgrupper.

Drage Knights Online spil venter på dig !

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags