Dragona

Alternative navne: Dragona Online, Dragens Online

Dragona Online - fantastisk gratis multiplayer rollespil med en original historie og smukke moderne grafik. Brugere vil være i stand til at slutte sig til helte-Dragoni, der har evnen til at forbinde sig med sjælen af ​​en drage. Således Dragonnes forvandle magtfulde kampform, der er Betragtningen af ​​en skræmmende. Disse krigere er kaldet til at bekæmpe de onde kræfter Overlord Dzhurtanom. Beskytte verden mod uønsket indtrængen - det er deres ultimative mål. Start Dragona Online spil, bliver du en af ​​de skabninger i stand til at føle den vildskab drakoniske blod i deres årer. Du vil elske det - det er en prøve!

Dragona Online registrering vil gøre dig feste spændende eventyr. Du vil være i stand til at udvikle under gameplay, udføre mange spændende opgaver, kampen mod de forhadte fjender, søge allierede og med alle disse steder for at nyde den unikke design og behagelig lyd. Deltag i spillet Dragona Online tager meget lidt tid. Indtast en e-mail-adresse, skal du oprette en adgangskode, og skriv den igen i den næste linje, og derefter gå videre til at udfylde yderligere felter (navn, valgt to spørgsmål og deres svar). Husk på, at den omstændighed, at oprette en konto, accepterer du betingelserne i projektet.

Før gameplay, bør du læse listen over anbefalede systemkrav. At spille Dragona Online skal du have en computer med følgende konfiguration: operativsystem Windows XP / Vista / 7, processor Pentium Dual Core eller højere grafikkort Radeon HD 3650 / Geforce 8600 GT 20 [ _3_] GB diskplads og 2 GB RAM. Hvis disse parametre du okay, kan du fordybe sig i den magiske atmosfære i det virtuelle univers.

Du bliver transporteret ind i en verden, der består af flere kontinenter, nemlig Bartan, Nazallan, Souhayr Valley Drage Pampus. På hver af dem MMORPG sparet op spil overraskelser til gamere, og så vil dine rejser virkelig mindeværdig. Du får både de farverige steder, og de dystre, mørke steder. En sådan mangfoldighed gør gameplayet ikke kedeligt og uforudsigelige.

Spil Dragons Online prale et højdepunkt som transformation. På grund af den transformation, du helt ændre dit look. Denne særlige færdigheder er med til at købe ekstra merydelse magiske og fysiske egenskaber. Men du bør altid huske, at den har brug for magt kerne, der er en særlig energi. Denne energi er genopfyldes ved at udrydde monstre. Transformation er komplet og partiel. I delvis ændring er kun en del af din krop. Drage sovende i hver enkelt af jer, og vække ham op i din bedste bedste!

Samtidig magiske lande beboet af repræsentanter for de fire løb. Hver race har to klasser. Lad os se på dem nærmere. Så folk (klasser: Rifleman, sniper) - utrolige swingers der ved, hvordan mange måder at kompensere for deres mangler. Og selv om de ikke er fysisk stærk nok, og ret svag i magi, og de er generelt korte liv mennesker er glade. De bruger tunge rustning, og yderligere takket være en alliance med dværgene har adgang til den nyeste teknologi. Udover det menneskelige sind livlige og indsigtsfulde, og disse fordele vil ikke tage væk! En anden race - kalium (klasser: Guardian og killer), er helt forskellig fra et menneske. Dette løb er med rette anset for at være den mest magtfulde på grund af race i hans årer flyder blodet af det blå drage. Power kalium afskrækket så mange forsøger ikke at rode med dem. Tredje Race - Eldin (klasser: Skovløber og mage), der betragter sig som de retmæssige arvinger æra tryllekunstnere Dragons. Med hensyn til anvendelse af magic, i dette tilfælde ikke har nogen lige. Og Eldin levetid og fortjent betragtes som den smukkeste race. Og det sidste løb - katchi (Klasser: Shaman og Scout), der er berørt af den store krig og ønsket om at vende tilbage til deres levende bolig tidligere storhed. Medlemmer af deres race stolt, hård i kamp, ​​målrettet. Som du kan se alle de forskellige racer og hver attraktive på sin egen måde.

Spil Dragona Online gør det muligt ikke kun at afsløre hemmelighederne af øen Bartan, men også at skabe sin historie. Fra sådanne muligheder selv den mest krævende bruger vil glæde. Ja, spillet verden på samme tid smuk og grusom. Men det er denne kombination tillader ikke at miste interessen for projektet. Sørg berettigelsen af ​​spillet på deres egne erfaringer, og lad dig forblive en behagelig oplevelse!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags