Drage Born

Alternative navne: Drage Born

Spil Drage Født - er et gratis browserbaseret spil, de begivenheder, der opstår på øen Solstheim, som er meget lig til spillet Skyrim. Når spillet Drage Født Online. Defenders Relinduna begynder at angribe dig sekterere der betragter dig en forræder og ønsker at dræbe dig på ordrer Miraaka. Derefter flytter du til øen Solstheim at finde ud af, hvem det Miraak, og hvordan du kan stoppe det.

Før du spiller Drage Født , at din computer opfylder systemkravene såsom: frekvens processor - 2GHz , 1GB RAM, Video Card - 128MB. Deltag i spillet Drage Født vil ikke tage en masse tid og let:

1. På forsiden skal du vælge punktet "Registrering",;

2. Angiv en gyldig e-mail;

4.. Indtast en sikker adgangskode og gentage det,

5.. Vælg "Send", og Drage Født registreringen er overstået.

Solstheim Island er temmelig stor. Den indeholder tre store byer, hvor du kan møde folk og udføre quests, der er mere end 40 andre steder på kortet, herunder ruiner, bandit lejre, huler, hvor du kan gøre jobbet, eller bare udforske dem for den interesse i [ _3_] Drage Født Online .

Den vigtigste Quest spil Drage Født består af syv quests. Når du ankommer på øen Solstheim, vil du opdage, at de mennesker, der er lidt forvirret. De bygger helligdomme Miraaku men de ved ikke hvorfor, og de hørte om Miraake, men de ved ikke hvor. Så du skal først befri folk Drage Født Online Miraaka fra ledelsen, så skal du kigge efter den nødvendige energi til at du kan vinde det. Funny, at sidste del indebærer spore nogle kræfter og ride på en drage, der skulle komme til at tænke på alle, der har gennemført den primære opgave for Skyrim.

Meget af spillet Drage Født forbundet med studiet af sorte bøger. Mens du leder efter information om Miraake, du løber ind i nogle sorte bog, som hver tager dig ind de apokryfe skrifter, rige prins Hermaeus Mora. Du får også en bonus for hver sort bog, som du læser i Drage født Online , og disse bonusser inkluderer nyttige ting såsom fjernelse af venlig ild mod de tilhængere, og er i stand til at tilkalde den handlende, så du kan sælge de elementer, hvis du har et overskud.

Desværre er disse tilføjelser er begrænset til Drage Født Online , så de vil ikke ændre noget i den vigtigste del af spillet.

Du Drage Født spille og se, at spillet er mere rettet mod det mellemste niveau spillere. Nogle kampe kan være alvorlige (hovedsagelig fordi magi modstand karakter er minimal) og tegn skal beholde deres våben og ikke at dø, før den endelige kamp mod Miraaka. Hvis du har en karakter i Drage Født Online , der kan besejre dragen, vil du være i stand til at spille [_2_ ] Drage Født uden problemer.

Generelt spillet Drage Født Online. Defenders Relinduna ganske veludviklet. Den indeholder en masse ekstramateriale, nogle store og små, og selvom ikke alle af dem arbejder godt nok, i det mindste, kan nogle få en rating "A". Især kan det kaldes en sort bog og studere de apokryfe skrifter, og nogle quests Drage Født Online .

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags