Dragefæstning

Alternative navne: Dragefæstning

Spil Drage Nest - en blanding af MMORPG og arkade slasher, fantastisk klient spil udviklet af sydkoreanske studio Eyedentity Games. Den største fordel Drage Nest online - den nyeste kampsystem non-target. Battles her er hurtigt og dynamisk, og sejren i dem afhænger af spillerens evner. PvE og PvP velgennemtænkt. Variety helt fjerner kedsomhed. Du vil blive involveret i den cyklus af utrolige eventyr! Deltag i kamp med zombier, få fat i de centrale punkter, der er involveret i krigene mellem holdene. Hvis du er træt af disse omtumlede begivenheder, engagere for eksempel landbrug eller fiskeri.

At udvide sine aktiviteter i fantasy verden, har vi brug Drage Nest registrering. Også nødt til at downloade spillet. På registreringssiden, indtaste e-mail-adresse samt et kaldenavn for forummet. Efter at have skabt akakunta Downloader kan downloade spillet. Alt bestået, og derefter online spil Drage Nest arbejdede kræver problemfrit disse minimumskrav systemkrav:

- OS Vista SP2 (32/64bit) / Windows 7 (32/64bit)

- Processor 12

- Video NVIDIA GeForce 285 / ATI Radeon 4870 [_2_ ]

- Lyd Direct x 6. 0;

- 1. 5GB RAM og 1. 5GB plads på harddisken,

- Internet 56k modem.

Drage Nest play starter med skabelsen karakter. Du kommer op med et navn, skal du vælge en frisure, ansigtstræk, tøj og sko. Også, bør du beslutte, hvilken klasse vil tilhøre. Dragefæstning bebor Archer, troldkvinde, gejstlige og soldater. Bueskytter - yndefulde, hurtig og adræt skabelse succes i nære og fjerne angreb. Men de er ikke er persistente, de har en svagt forsvar. Troldkvinde - mestre varierede angreb, man kan stave bekæmpe snesevis af fjender. De er i stand til at kontrollere handlinger modstandere og påvirke forløbet af kampen. Engang hekse havde mulighed for at blive den bedste af det bedste, men kom vanskelige tider og måtte kæmpe med monstre, tjener dette rum. Gejstlige - forbavsende hårdføre krigere adelig fødsel. Stand til at distrahere monstre og påføre fatale combos. Besidder helbredende magi. Fodret dem kun mulighed for at fravælge. Warriors - modige fagfolk kombineret chok og produktion af kraftfulde angreb. Shine i nærkamp, ​​men problemet er, at varierede klasser de kan simpelthen ikke lade dig.

Play spil Drage Nest online har brug for, ved hjælp af udstyr til rådighed. Hele pointen er, at de forskellige repræsentanter for klasser til rådighed deres våben og uniformer. For bueskytter - det er kort, langbue, armbrøst. For hekse - Grimoire sfære dukke. For gejstlige - muskatblomme kæde stang. Og for soldaterne - et sværd, økse, hammer. Bortset fra ovenstående i spillet Dragefæstning, er der forskellige smykker og potions, der er nyttige på det rigtige tidspunkt. Dine våben og rustninger kan forbedres. Ting kan styrkes for at give dem yderligere egenskaber, som de virkelig er dødbringende. Du kan også oprette objekter. Dette vil hjælpe smede. De er i stand til at skabe mesterværker.

Drage Nest online - det er den mystiske verden af ​​Altera, som trods den rasende kontrovers og indflydelsen fra de mørke kræfter, er helt Cubby. Her vil du besøge de snedækkede bjerge, blomstrende på sletterne, i de forladte ruiner, skove fyldt med hemmeligheder i den rolige landsbyer og i parken, som hovedsageligt er - et lift. Hvis du vil gemme denne smukke verden fra de frygtelige drager, vil spillerne søge og ødelægge de onde modgift.

Play Drage Nest kan være alene eller sammen med sine loyale venner. Her er det dig at beslutte, hvordan man kan være mere komfortabel. Det er værd at nævne, at gruppen kan kæmpe monstre hele regimenter, og man ikke er på skulderen.

Udføre grundlæggende side og daglige quests og få erfaring. Er disse bedrifter i spillet for at skabe alle forhold! Ved gennemførelsen af ​​de vanskeligste opgaver kan du få titlen. Denne inskription ved siden af ​​navnet på den karakter, kan takket være de karakteristika som rejser.

At pumpe karakter, nok til mindst en time om dagen til at kigge ind i spillet. Uanset hvad der sker, må du ikke slukke track! Udfylde alle de niveauer og blive en rigtig helt!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags